Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
антивирусот нејке да ми се апдејтира. имав нортон, го избришав и сега инсталирав авг и тој нејке да се адејтира. ми вика пробај да отвориш www.avg.com, пробувам и нејке. што е проблемот
Доколку си имал инсталирано Trial Version од AVG и ти е истечена лиценцата неможеш да го update-ираш.
Имав порано AVG триал и одредени updates. Откако се апдејтираа сите немаше веке updates.
Така да најубаво најди си Антивирус со лиценца за подолго време и немај гајле.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.752
Поени од реакции
52.714
Доколку си имал инсталирано Trial Version од AVG и ти е истечена лиценцата неможеш да го update-ираш.
Имав порано AVG триал и одредени updates. Откако се апдејтираа сите немаше веке updates.
Така да најубаво најди си Антивирус со лиценца за подолго време и немај гајле.
ни нортонот ни авгто не ми се апдејтираат. на авгто лиценцата ми важи до 2018

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ни нортонот ни авгто не ми се апдејтираат. на авгто лиценцата ми важи до 2018
Некогаш серверот за update е недостапен,ми се има случувано и мене.Cannot connect to update server.
Пробај утре или покасно види дали ке биде.
Друго незнам шо би можело да биде.

И 2 антивируса на еден Pc не е препорачливо мислам:smir:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Некој да не знае дали со IDM можам да симнувам слики од галерија? и ако знае да ми каже како:smir:

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Премногу чекам кога ќе го уклучам компјутерот дури ми се стабилизира антивирусот. Некоја финта за да не чекам така? :)

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
А зашто баш со IDM?

Иначе можеш - десен клик - Download with IDM
Зашто малце одамна симнав downloadhelper и со него можев цела галерија да симнувам одеднаш да не се малтретирам слика по слика, капиш?:wink:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.821
Поени од реакции
50.031
Што сака да каже ова,....и како да го тргнам од дневен ред.

Attachments

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
леле и мене денес ми се појави ова. Го реинсталирав windows-от и се појави тоа. Се изнервирав и пак го реинсталирав, и после неколку restart на компијутерот пак ми се појави.

Инаку користам SP3. И пред тоа користев али немав проблем со ова. Ај помагајте плс, има ли начин да се отстрани или пак да го реисталирам ке треба ?

Член од
7 септември 2008
Мислења
37
Поени од реакции
0
леле и мене денес ми се појави ова. Го реинсталирав windows-от и се појави тоа. Се изнервирав и пак го реинсталирав, и после неколку restart на компијутерот пак ми се појави.

Инаку користам SP3. И пред тоа користев али немав проблем со ова. Ај помагајте плс, има ли начин да се отстрани или пак да го реисталирам ке треба ?
http://www.wikihow.com/Remove-Windows-Genuine-Advantage-Notifications

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804

Исклучете automatic updates, и изгуглајте wga crack.

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Sakam da instaliram Mac os X na ne-apple masina.Ke moze li nekoj da mi objasni kako da go napravam toa bez da go zagubam windows.I koja verzija na mac osx e najdobra.
Симни си iDeneb 10.5.6 ili iPC 10.5.6 верзија. И ќе ти треба подолго време за да точно ги избереш работите кои ти се потребни за подесување, мислам на драјвери. Ако си ја пронајдеш плочата овде, тогаш брзо ќе завршиш работа. Ако не тогаш гуглај за да не шеташ сам по листите.

Едит: Овде и стои за која плоча која едиција да се симне.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
Некој набрзинка да ми каже како беше постапката за да можам да ги видам скриените фајлови..зш иам некој вирус и несака да ми ги покажува...ај побрзо ве молам!!!........благодарам однапред

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Некој набрзинка да ми каже како беше постапката за да можам да ги видам скриените фајлови..зш иам некој вирус и несака да ми ги покажува...ај побрзо ве молам!!!........благодарам однапред
Отвори некој фолдер, иди во Options > Folder Option > View и тука штиклирај го тоа Show Hide File and Folders и стисни Apply :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom