Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
антивирусот нејке да ми се апдејтира. имав нортон, го избришав и сега инсталирав авг и тој нејке да се адејтира. ми вика пробај да отвориш www.avg.com, пробувам и нејке. што е проблемот

Доколку си имал инсталирано Trial Version од AVG и ти е истечена лиценцата неможеш да го update-ираш.
Имав порано AVG триал и одредени updates. Откако се апдејтираа сите немаше веке updates.
Така да најубаво најди си Антивирус со лиценца за подолго време и немај гајле.

Доколку си имал инсталирано Trial Version од AVG и ти е истечена лиценцата неможеш да го update-ираш.
Имав порано AVG триал и одредени updates. Откако се апдејтираа сите немаше веке updates.
Така да најубаво најди си Антивирус со лиценца за подолго време и немај гајле.

ни нортонот ни авгто не ми се апдејтираат. на авгто лиценцата ми важи до 2018

ни нортонот ни авгто не ми се апдејтираат. на авгто лиценцата ми важи до 2018

Некогаш серверот за update е недостапен,ми се има случувано и мене.Cannot connect to update server.
Пробај утре или покасно види дали ке биде.
Друго незнам шо би можело да биде.

И 2 антивируса на еден Pc не е препорачливо мислам:smir:

Некој да не знае дали со IDM можам да симнувам слики од галерија? и ако знае да ми каже како:smir:

Премногу чекам кога ќе го уклучам компјутерот дури ми се стабилизира антивирусот. Некоја финта за да не чекам така? :)

Некој да не знае дали со IDM можам да симнувам слики од галерија? и ако знае да ми каже како:smir:

А зашто баш со IDM?

Иначе можеш - десен клик - Download with IDM

А зашто баш со IDM?

Иначе можеш - десен клик - Download with IDM

Зашто малце одамна симнав downloadhelper и со него можев цела галерија да симнувам одеднаш да не се малтретирам слика по слика, капиш?:wink:

Што сака да каже ова,....и како да го тргнам од дневен ред.

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    15,1 KB · Прегледи: 11

леле и мене денес ми се појави ова. Го реинсталирав windows-от и се појави тоа. Се изнервирав и пак го реинсталирав, и после неколку restart на компијутерот пак ми се појави.

Инаку користам SP3. И пред тоа користев али немав проблем со ова. Ај помагајте плс, има ли начин да се отстрани или пак да го реисталирам ке треба ?

леле и мене денес ми се појави ова. Го реинсталирав windows-от и се појави тоа. Се изнервирав и пак го реинсталирав, и после неколку restart на компијутерот пак ми се појави.

Инаку користам SP3. И пред тоа користев али немав проблем со ова. Ај помагајте плс, има ли начин да се отстрани или пак да го реисталирам ке треба ?
http://www.wikihow.com/Remove-Windows-Genuine-Advantage-Notifications

Исклучете automatic updates, и изгуглајте wga crack.

Sakam da instaliram Mac os X na ne-apple masina.Ke moze li nekoj da mi objasni kako da go napravam toa bez da go zagubam windows.I koja verzija na mac osx e najdobra.

Симни си iDeneb 10.5.6 ili iPC 10.5.6 верзија. И ќе ти треба подолго време за да точно ги избереш работите кои ти се потребни за подесување, мислам на драјвери. Ако си ја пронајдеш плочата овде, тогаш брзо ќе завршиш работа. Ако не тогаш гуглај за да не шеташ сам по листите.

Едит: Овде и стои за која плоча која едиција да се симне.

Некој набрзинка да ми каже како беше постапката за да можам да ги видам скриените фајлови..зш иам некој вирус и несака да ми ги покажува...ај побрзо ве молам!!!........благодарам однапред

Некој набрзинка да ми каже како беше постапката за да можам да ги видам скриените фајлови..зш иам некој вирус и несака да ми ги покажува...ај побрзо ве молам!!!........благодарам однапред

Отвори некој фолдер, иди во Options > Folder Option > View и тука штиклирај го тоа Show Hide File and Folders и стисни Apply :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom