Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам да инсталирам веб камера (Great Wall пишува на камерава) имам и едно CD Smart Driver пишува на CD-то ме интерсира зошто Windows-от не може да ги најде драјверите за камерава?

Сакам да инсталирам веб камера (Great Wall пишува на камерава) имам и едно CD Smart Driver пишува на CD-то ме интерсира зошто Windows-от не може да ги најде драјверите за камерава?

Па сигурно ги нема драјверите ако неможи да ги најди виндовсот. Инаку во цд ако е тоа од камерата има сигурно напишано за кој модел се драјверите и земи инсталирај ги.

кога ке го уклучам ми се појавува едно прозорче Found new hardver, i posle deka treba da se instalira drajv za hardverot. instalirav i pak isto, po stiskanje 10 pati cancel se gasi.
kako da napravam da ne se pojavuva???

кога ке го уклучам ми се појавува едно прозорче Found new hardver, i posle deka treba da se instalira drajv za hardverot. instalirav i pak isto, po stiskanje 10 pati cancel se gasi.
kako da napravam da ne se pojavuva???

Види во таск менаџер дали се појавува жолт извичник, најверојатно некој драјвер не ти е инсталиран...

Може ли во Мозила да се стави она што го гледаме(мислам на текст, слики....не на видео) на цел екран, значи да не се гледат лентата со алатки и другите тулбари???

Може ли во Мозила да се стави она што го гледаме(мислам на текст, слики....не на видео) на цел екран, значи да не се гледат лентата со алатки и другите тулбари???

Пробај претисни го копчето F11 и кажи дали е тоа.

Де што е ова што ми се појавува секој пат кога го уклучувам лаптопот.
52975057.png

Го побарав во Search и ми најди notepad документ FrameWork
и внатре пише вака нешто (копиран само првиот ред)
Shell Name Explorer.exe cuqw.exe in Registry not found in process list. 01/28/2009 21:53:52.109 thread:2708 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider\common\implogonuser.cpp.163]

Де што е ова што ми се појавува секој пат кога го уклучувам лаптопот.
52975057.png

Го побарав во Search и ми најди notepad документ FrameWork
и внатре пише вака нешто (копиран само првиот ред)
Shell Name Explorer.exe cuqw.exe in Registry not found in process list. 01/28/2009 21:53:52.109 thread:2708 [d:\xpsprtm\admin\wmi\wbem\providers\win32provider\common\implogonuser.cpp.163]

Друже ај зачисти малку лаптопот од црви!

Сигурно :ija:
Можно е со кој антивирус да го чистам/снимам бидејќи сега го имам Avira AntiVir Personal :nesum:

Јас би ти рекол да инсталираш AVG 8.0. Јас го користам и сега за сега сум најзадоволен од него!!! позз:wink:

Пред некоја минута пцто ми се зарази од некој вирус ROOTKIT ?? Каков е тој вирус и дали е страшен ? Право отидов Delete Now ! :)

Пред некоја минута пцто ми се зарази од некој вирус ROOTKIT ?? Каков е тој вирус и дали е страшен ? Право отидов Delete Now ! :)

Секој вирус е страшен, се што е вирус, тројанец, црв и секое малциосно срање е опасно така да на се delete .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom