Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
не помогна ни едно ни друго
не помогна ни едно ни друго
П.С овој вирус на факс да не го правите ? Како што сум слушнал од некои деца од факултет и ми имат кажувано дека на факс правеле нешто вирус или слично ... ама незнам ...
Start > run > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL. Десно барај “CheckedValue” . Треба да е DWORD клуч. Ако не е, избриши го и креирај нов. Десен клик > new > DWORD value (hexadecimal) со вредност 1.не помогна ни едно ни друго
Јас на факс ? Да не си грешка нешто ?П.С овој вирус на факс да не го правите ? Како што сум слушнал од некои деца од факултет и ми имат кажувано дека на факс правеле нешто вирус или слично ... ама незнам ...
Ваша идеја како да го решам проблемчево?Could not start the Automatic Updates service on local computer.
Error 1058: The service cannot be started, either because is disabled or because it has no enabled devices associated with it.
kakva programa podobjasni malcekoga otvaram local disk d ili c mi bara programa, znae li nekoj kako da go otstranam problemot pls help
da da prozorec se pojavuva, odam vo windowsot i so windows exsplorer otvaram ama ne e toa toakakva programa podobjasni malce
da ne ti se javuva prozorec pa da odbiras programi od nego
da da prozorec se pojavuva, odam vo windowsot i so windows exsplorer otvaram ama ne e toa toa
Друже, па ако имаш некој Torrent или Link од некој програм што има функција за да зима рефрен од песна.Друже убаво ти пишува дека не е копитабилно со Vista 64 bit таму ти пишува 86x тоа ти 32 bit барај за 64 битна верзија,ти имаш 64 bit Vista како што пиша
Која верзија на аваст ?Instalirav Avast i koga go restartirav PC-to mi kazuva deka mi treba kod za registracija za da mozam da se logiram na username-ot. Moze nekoj da mi pomogne da go resaam problemot?
4.1 Home Edition. Mozam da se logiram samo ako kliknam na link koj e za da se kontaktira izdavacot. Preku tamu samo go koristam PC-to, no odi bavno i ponekogas koci.Која верзија на аваст ?