Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.852
- Поени од реакции
- 52.918
Ај прати го линкот по ПП
едит: Провери ова да не е пасвордот DBSQUARED
не е тој
едит: не е ни другиот по пп што ми го прати
неможе никој да ми најде пасворд?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај прати го линкот по ПП
едит: Провери ова да не е пасвордот DBSQUARED
двоен клик на Winrar и види таму да не го пишува
![]()
како да го решам ова??? стиснав таму, ме однесе на некој линк, симнав нешто, го отворив и ништо, само бело е целото...ништо не се случува...помош?
Провери ПП
Ај ако може и на мене прати ми го oва за средување на овој проблем..![]()
Вака, имам едно 20ина .mpg фајлови кои сакам да ги изрежам на двд како двд видео, но и во исто време да ги спојам, значи видеото да тече како целосно....
Има некој идеја и совет?
Благодарам.
Imam eden problem. Go uklucvam kompjuterov i posle 15 min mi se restartirat i posle stigvit do negde i ne se uklucvit i morat da go isklucam i posle da go uklucam i pak isto
pozz
I so da se prajt nisto na servis samo taka? Jas mislev dan e virus ama ne e taka?По се изгледа рамот ти е сјебан. Може и инсталацијата на Windows да си ја зезнал нешто, ама повеќе ми иде накај рамот.
I so da se prajt nisto na servis samo taka? Jas mislev dan e virus ama ne e taka?
Fala mn ke odam na servis to e toМожно е и да е вирус. Пробај влези преку SAFE MODE и од таму напрај си SYSTEM RESTORE од пред некој ден, кога не те заебавало.