Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
двоен клик на Winrar и види таму да не го пишува

Winrar фајловите што си ги симнал отвори го првиот рар1 и десно види да не го пишува пасс

attachment.php

како да го решам ова??? стиснав таму, ме однесе на некој линк, симнав нешто, го отворив и ништо, само бело е целото...ништо не се случува...помош?

Attachments

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    7,7 KB · Прегледи: 38
Вака, имам едно 20ина .mpg фајлови кои сакам да ги изрежам на двд како двд видео, но и во исто време да ги спојам, значи видеото да тече како целосно....
Има некој идеја и совет?
Благодарам.

Вака, имам едно 20ина .mpg фајлови кои сакам да ги изрежам на двд како двд видео, но и во исто време да ги спојам, значи видеото да тече како целосно....
Има некој идеја и совет?
Благодарам.

Simple, отвори windows movie maker, внеси ги 20те видеа и експортирај го како едно. Режи на двд и voila :)

Zdravo

Imam eden problem. Go uklucvam kompjuterov i posle 15 min mi se restartirat i posle stigvit do negde i ne se uklucvit i morat da go isklucam i posle da go uklucam i pak isto:(
pozz

Imam eden problem. Go uklucvam kompjuterov i posle 15 min mi se restartirat i posle stigvit do negde i ne se uklucvit i morat da go isklucam i posle da go uklucam i pak isto:(
pozz

По се изгледа рамот ти е сјебан. Може и инсталацијата на Windows да си ја зезнал нешто, ама повеќе ми иде накај рамот.

По се изгледа рамот ти е сјебан. Може и инсталацијата на Windows да си ја зезнал нешто, ама повеќе ми иде накај рамот.
I so da se prajt nisto na servis samo taka? Jas mislev dan e virus ama ne e taka?

I so da se prajt nisto na servis samo taka? Jas mislev dan e virus ama ne e taka?

Можно е и да е вирус. Пробај влези преку SAFE MODE и од таму напрај си SYSTEM RESTORE од пред некој ден, кога не те заебавало.

Можно е и да е вирус. Пробај влези преку SAFE MODE и од таму напрај си SYSTEM RESTORE од пред некој ден, кога не те заебавало.
Fala mn ke odam na servis to e to
pozz

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom