Сака да каже дека Windows 7 beta е подобар од Windows XP i Vista заедно ако е бетаE od kade beta e podobra od full Windows? Ili ne ti go razbrav ubavo postov :wink:
E toa DAСака да каже дека Windows 7 beta е подобар од Windows XP i Vista заедно ако е бета
А која е причината да би инсталирал такво нешто на Vista ?Може да се инсталира Windows Vista Transformation Pack на Vista? Малку смешно прашањево ама читав на еден форум дека демек можело блаблабла.. малку глупо е прашањево ама..![]()
Само прашувам. Може или не? :raz: :helou:А која е причината да би инсталирал такво нешто на Vista ?
Без разлика дали може или неможе не ти треба таква работа :/
Јас пак сакам да прашам дали ако на ХП СП3 инсталирам Vista Transformation Pack ќе имам некои пропратни последици(пр. успорен комп., некомпитабилност.............)?Може да се инсталира Windows Vista Transformation Pack на Vista? Малку смешно прашањево ама читав на еден форум дека демек можело блаблабла.. малку глупо е прашањево ама..![]()
Еден мој другар има и ништо не кочи, може само малце повеќе рам да ти јаде, ама не епретерано многу. Брзината е иста како кога ти е без Transformation Pack.Јас пак сакам да прашам дали ако на ХП СП3 инсталирам Vista Transformation Pack ќе имам некои пропратни последици(пр. успорен комп., некомпитабилност.............)?
Aј копирај ми го првиот фајл од RAR треба неш вака да дојде доскдоаксд.rar1на rapid library најдов едно видео во 4 делови. ги симнав четирите winrar фајлови и сега ми бара пасворд. кај да го најдам?
Ellusionist_-_How_To_Do_Street_Magic.part1Aј копирај ми го првиот фајл од RAR треба неш вака да дојде доскдоаксд.rar1