Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
E od kade beta e podobra od full Windows? Ili ne ti go razbrav ubavo postov :wink:

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Може да се инсталира Windows Vista Transformation Pack на Vista? Малку смешно прашањево ама читав на еден форум дека демек можело блаблабла.. малку глупо е прашањево ама.. :)

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Може да се инсталира Windows Vista Transformation Pack на Vista? Малку смешно прашањево ама читав на еден форум дека демек можело блаблабла.. малку глупо е прашањево ама.. :)
А која е причината да би инсталирал такво нешто на Vista ?
Без разлика дали може или неможе не ти треба таква работа :/

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Јас пак сакам да прашам дали ако на ХП СП3 инсталирам Vista Transformation Pack ќе имам некои пропратни последици(пр. успорен комп., некомпитабилност.............)?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
како може да проверам колку можам да го надоградувам компјутерот?

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Јас пак сакам да прашам дали ако на ХП СП3 инсталирам Vista Transformation Pack ќе имам некои пропратни последици(пр. успорен комп., некомпитабилност.............)?
Еден мој другар има и ништо не кочи, може само малце повеќе рам да ти јаде, ама не епретерано многу. Брзината е иста како кога ти е без Transformation Pack.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
на rapid library најдов едно видео во 4 делови. ги симнав четирите winrar фајлови и сега ми бара пасворд. кај да го најдам?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
на rapid library најдов едно видео во 4 делови. ги симнав четирите winrar фајлови и сега ми бара пасворд. кај да го најдам?
Aј копирај ми го првиот фајл од RAR треба неш вака да дојде доскдоаксд.rar1

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Вака копирај ми го со се линкот oд рапишаре
http://rapidshare. com/files/???Љ„?„?“?„3 /Ellusionist_-_How_To_Do_Street_Magic.part1

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
aј види требало да е вој pass: neposz
Pass:
neposz

Статус