Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ми треба помош...од вчера почна незнам зашо на моменти ми се гаси мониторот и ми се кочи и морам да праам рестарт.Пред малце ми се случи тоа,значи све работи најнормално само ја не глеам нишо - Црн е екранот.Преска ми покажа нешо adobe али не видов дека беше укочено...Решение има?

Ми треба помош...од вчера почна незнам зашо на моменти ми се гаси мониторот и ми се кочи и морам да праам рестарт.Пред малце ми се случи тоа,значи све работи најнормално само ја не глеам нишо - Црн е екранот.Преска ми покажа нешо adobe али не видов дека беше укочено...Решение има?
Да не е од она Blue Screen? Ти се појавува плава слика и одбројува нешто и одма рестарт?

YEEEEEEAHHHHH!!!! Фала Акаша........закн е програмчево........полесно не може да биде......имаш зеленко:back:

Едит: Имаш код за програмата...да не биде триал само 15 дена::::????
www.picnik.com можеш онлајн да корегираш red eye.. :)

Како да напраам ко ќе го уклчувам комјутеров одма да ми се логира, а не да треба да кликам акаунт?

attachment.php

како да го решам овој проблем?? навистина не знам за што станува збор? почна да ми се појавува откако го форматирав пц-то, и сакав да стартувам со една игра. кои драјвери се потребни?? хелп?:helou:

Attachments

• clip_image002.jpg
    clip_image002.jpg
    17,8 KB · Прегледи: 76
attachment.php

како да го решам овој проблем?? навистина не знам за што станува збор? почна да ми се појавува откако го форматирав пц-то, и сакав да стартувам со една игра. кои драјвери се потребни?? хелп?:helou:

Инсталирај си драјвери за графичката.

е сега има друг проблем, цд-то со драјвери го немам, па каде да видам кои драјвери ми се потребни за да ги симнам од нет?

е сега има друг проблем, цд-то со драјвери го немам, па каде да видам кои драјвери ми се потребни за да ги симнам од нет?

Провери овде. http://driverpacks.net/DriverPacks/overview.php

Со помош на овие пакети може да си направиш свое сопствено бутабилно Цд ( slipstream) така да не ќе мора да бараш драјвери на друг начин, и секогаш ќе се инсталираат со системот.
Прочитај убаво што содржат пакетите и одбери што тебе ти треба. Има пакети за SATA, графика и аудио.
Нормално ќе ти треба и програм за интеграција на пакетите ти го препорачувам nLite koj e бесплатен и одличен, и се разбира бутабилно Цд.

да, ама како да видам во мојот компјутер каква ми е графичката??? оти стварно немам поим каква ми е, знам дека е нвидиа, ама не знам другите детали...па неможам да симнам драјвери...

да, ама како да видам во мојот компјутер каква ми е графичката??? оти стварно немам поим каква ми е, знам дека е нвидиа, ама не знам другите детали...па неможам да симнам драјвери...

Симни ја Everest Home (нема инсталација) стартувај го програмот и оди во делот за графичката... пишува таму име на графичката.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom