Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?Да BIOS ( Basic Input-Output System) се влева со стискање на delete или F2 на некој компјутери е delete на некој F2, опцијата за да го подесиш CD-Rom ќе го најдеш под името BOOT или Advanced BIOS features и ке си наместиш CD-rom биде прв потоа имаш F10 save & Exit setup може и друго копче да биде може да биде и е Еsc па да ти даде Save & exit.
Ти си nOOb како може да нема , може и така да се инсталира ама не е тоа тоа...Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?
Ај сеа пак ке побарамТи си nOOb како може да нема , може и така да се инсталира ама не е тоа тоа...
Фала!!! Ова се додава на бутабилното Windows цд како папка или како????Нема потреба да го кријам линкот може и на друг ке му притребаат па слободно нека се послужи
И не заборавајте да кажете ФалаКод:http://rapidshare.com/files/182635193/SATA_samo_za_master_Od_kajgana.rar
don't forget to say thanks:wink:
Може и у floppy да се стави а може и со nlite да ги интегрираш на Win XP CD...не се додава како папка туку се интегрираФала!!! Ова се додава на бутабилнот Windows цд како папка или како????
па не се ставаат сите драјвери на floppy бе торкоКако ќе го ставам на Флопи кога е некаде 12Мб........
Едит: Може на УСБ????
Help anyone?Ај мене хелп
Гледам на youtube со послаба конфигурација од мојата вадат 30f/ps на ГТА 4.
Кај мене, све на најниско ставено, вади 10-20 f/ps.
Имам Core 2 Duo 2.1 GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce 9600M GT со 1GB меморија
А тој на youtube имаше послаба конфигурација...Башка на 1024х768 си играше човекот![]()