Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?Да BIOS ( Basic Input-Output System) се влева со стискање на delete или F2 на некој компјутери е delete на некој F2, опцијата за да го подесиш CD-Rom ќе го најдеш под името BOOT или Advanced BIOS features и ке си наместиш CD-rom биде прв потоа имаш F10 save & Exit setup може и друго копче да биде може да биде и е Еsc па да ти даде Save & exit.
Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?
Ај сеа пак ке побарамТи си nOOb како може да нема , може и така да се инсталира ама не е тоа тоа...
Нема потреба да го кријам линкот може и на друг ке му притребаат па слободно нека се послужи
И не заборавајте да кажете ФалаКод:http://rapidshare.com/files/182635193/SATA_samo_za_master_Od_kajgana.rar
don't forget to say thanks:wink:
Фала!!! Ова се додава на бутабилнот Windows цд како папка или како????
Како ќе го ставам на Флопи кога е некаде 12Мб........
Едит: Може на УСБ????
Help anyone?Ај мене хелп
Гледам на youtube со послаба конфигурација од мојата вадат 30f/ps на ГТА 4.
Кај мене, све на најниско ставено, вади 10-20 f/ps.
Имам Core 2 Duo 2.1 GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce 9600M GT со 1GB меморија
А тој на youtube имаше послаба конфигурација...Башка на 1024х768 си играше човекот![]()