Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го ставам CDто од win7 во двд драјвор го рестатирам компјутерот и ништо не ми се појавува. нели треба тоа Press any key...? Help? :pos:

Па треба у BIOS да подесиш прв ботабилен уред да ти биде CD-ROM, при подигање на OS првен ботира од HDD ако не најде ништо од HDD втора фаријатна е floppy ако не најде ништо од флопито тогаш идe CD-ROM-от

Да BIOS ( Basic Input-Output System) се влева со стискање на delete или F2 на некој компјутери е delete на некој F2, опцијата за да го подесиш CD-Rom ќе го најдеш под името BOOT или Advanced BIOS features и ке си наместиш CD-rom биде прв потоа имаш F10 save & Exit setup може и друго копче да биде може да биде и е Еsc па да ти даде Save & exit.

Да BIOS ( Basic Input-Output System) се влева со стискање на delete или F2 на некој компјутери е delete на некој F2, опцијата за да го подесиш CD-Rom ќе го најдеш под името BOOT или Advanced BIOS features и ке си наместиш CD-rom биде прв потоа имаш F10 save & Exit setup може и друго копче да биде може да биде и е Еsc па да ти даде Save & exit.
Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?

Нема такви опции.. а иначе не може win7 да се инсталира како пр. игра ставаш цедето во компјутер го отвараш и после инсталацијата... ?

Ти си nOOb како може да нема , може и така да се инсталира ама не е тоа тоа...

Ај мене хелп:vozbud:
Гледам на youtube со послаба конфигурација од мојата вадат 30f/ps на ГТА 4.
Кај мене, све на најниско ставено, вади 10-20 f/ps.
Имам Core 2 Duo 2.1 GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce 9600M GT со 1GB меморија
А тој на youtube имаше послаба конфигурација...Башка на 1024х768 си играше човекот:toe:

Нема потреба да го кријам линкот може и на друг ке му притребаат па слободно нека се послужи

Код:
http://rapidshare.com/files/182635193/SATA_samo_za_master_Od_kajgana.rar
И не заборавајте да кажете Фала

don't forget to say thanks:wink:

Фала!!! Ова се додава на бутабилното Windows цд како папка или како????

Фала!!! Ова се додава на бутабилнот Windows цд како папка или како????

Може и у floppy да се стави а може и со nlite да ги интегрираш на Win XP CD...не се додава како папка туку се интегрира

Како ќе го ставам на Флопи кога е некаде 12Мб........

Едит: Може на УСБ????

Како ќе го ставам на Флопи кога е некаде 12Мб........

Едит: Може на УСБ????

па не се ставаат сите драјвери на floppy бе торко :) само тие што ти требаат ке си видиш ти, а на USB не може да се стават, нај добра варијанта ти е да ги интегрираш со nlite.

Торко, нетореко јбг:

my.php
[URL=http://img113.imageshack.us/my.php?image=70101200rs1.png][/URL]

Од кај да знам кои ми требаат????

Епа ја од кај да знам кој ти требаат ??? не сум ја газда на твојот компјутер, ти викам сите можеш да ги интегрираш со Nlite

Ај мене хелп:vozbud:
Гледам на youtube со послаба конфигурација од мојата вадат 30f/ps на ГТА 4.
Кај мене, све на најниско ставено, вади 10-20 f/ps.
Имам Core 2 Duo 2.1 GHz
RAM: 4GB
NVIDIA GeForce 9600M GT со 1GB меморија
А тој на youtube имаше послаба конфигурација...Башка на 1024х768 си играше човекот:toe:
Help anyone?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom