Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали и како може да го вратам компјутерот назад за 3-4 часа(ми кажаа дека имало и таква опција)...ако може побрзо итно ми е...
неможе 3-4 часа туку кога ти е последниот restore point тогаш можеш
иначе оди start-all programs-accessories-system tools-system restore
после има опција restore my com. и ке видиш еден ден претходно дали можеш да вратиш

неможе 3-4 часа туку кога ти е последниот restore point тогаш можеш
иначе оди start-all programs-accessories-system tools-system restore
после има опција restore my com. и ке видиш еден ден претходно дали можеш да вратиш
ОГРОМНО ФАЛА...многу ми помогна..:)

Ништо немам чепкано. Само по грешка сум ја тргнал иконата од MY Computer, и не знам како да ја вратам.
Никој не знае некое решение? :S А да пробам да идам во device mngr. да направам uninstall na dvd driverot, и после кога ке го рестартирам PCто ке се инсталира пак или не? Или дај кажете некој друг начин како да ја вратам иконата од дрд драјверот во мај компјутер ? :S

по форматирањето, кога ќе уклучам на ЈУТУБ нема на клиповите глас
не знам што е проблемот, али како да се реши? треба нешто да се инсталира?
Фала како и секогаш за помошта однапред

Реинсталирај го flash плеерот :smir:

како тоа се прави? извини, али појма немам, и каде е тој флеш плеер?
да го избришам или...?

како тоа се прави? извини, али појма немам, и каде е тој флеш плеер?
да го избришам или...?

Оди во control panel > add or remove најди го flash player от избриши го од таму и преинсталирај го пак,а ако го немаш еве симни го од тука flash player от

Треба да си инсталираш драјвери за твојата звучна карта.

пак не сака ни со Flash Player

ау, ме утепа со драјвериве, хаха, што е па тоа сега?
јас имам глас на компјутерот, можам да слушам музика, али на клиповиве на Јутуб не сака
инсталирав ФЛЕШ лпеер, не ска, еве сега се иснталира и Медиа плеер и Аир инсталер , заедно со Флешот ми ги даде, ќе видиме
не знам зашто не сака

Ваљда е софтверски проблем, незнам.. Вака сеа, DVD ROM - от кога му кефне, го чита DVD/CD то. Во последно време, ретки се тие цедиња што ке ги прочита, дали е до самиот ROM или софтверски проблем ? Исто така, од незнам каде, ми се појави ова ( со плаво обележано, види сликате подоле ). Некој да не има објаснување за сево ова ?

- Еве ви скриншот, кој можеби би Ви помогнал.. со ставено DVD CD.

dvdproblem.jpg

Ваљда е софтверски проблем, незнам.. Вака сеа, DVD ROM - от кога му кефне, го чита DVD/CD то. Во последно време, ретки се тие цедиња што ке ги прочита, дали е до самиот ROM или софтверски проблем ? Исто така, од незнам каде, ми се појави ова ( со плаво обележано, види сликате подоле ). Некој да не има објаснување за сево ова ?

- Еве ви скриншот, кој можеби би Ви помогнал.. со ставено DVD CD.

dvdproblem.jpg

Тоа со плавото ти е Virtual DVD-ROM што се прави преку Daemon Tools (го имаш инсталирано)

А тоа што не ти ги чита сите цедиња, или некои се лошо режани, или се чкарт, или при крај ти е DVD-ROM-от. Јас мислам дека е последново

Тоа со плавото ти е Virtual DVD-ROM што се прави преку Daemon Tools (го имаш инсталирано)

А тоа што не ти ги чита сите цедиња, или некои се лошо режани, или се чкарт, или при крај ти е DVD-ROM-от. Јас мислам дека е последново

Фала ти многу. На почетокот мислев дека не е до ROM от бидејќи едвај има година дена, а и не е многу употребуван.. сепак, ако овде не те заебат, каде.

btw со ова ми помогнавте и мене но сакам друго да ве прашам, дане знае некој зошто Nod 32 несака да ми праве update и ми го јавува ова

btw со ова ми помогнавте и мене но сакам друго да ве прашам, дане знае некој зошто Nod 32 несака да ми праве update и ми го јавува ова

Стај му друг USER и PASS

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom