Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
Дали и како може да го вратам компјутерот назад за 3-4 часа(ми кажаа дека имало и таква опција)...ако може побрзо итно ми е...
неможе 3-4 часа туку кога ти е последниот restore point тогаш можеш
иначе оди start-all programs-accessories-system tools-system restore
после има опција restore my com. и ке видиш еден ден претходно дали можеш да вратиш

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
неможе 3-4 часа туку кога ти е последниот restore point тогаш можеш
иначе оди start-all programs-accessories-system tools-system restore
после има опција restore my com. и ке видиш еден ден претходно дали можеш да вратиш
ОГРОМНО ФАЛА...многу ми помогна..:)

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Ништо немам чепкано. Само по грешка сум ја тргнал иконата од MY Computer, и не знам како да ја вратам.
Никој не знае некое решение? :S А да пробам да идам во device mngr. да направам uninstall na dvd driverot, и после кога ке го рестартирам PCто ке се инсталира пак или не? Или дај кажете некој друг начин како да ја вратам иконата од дрд драјверот во мај компјутер ? :S

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
по форматирањето, кога ќе уклучам на ЈУТУБ нема на клиповите глас
не знам што е проблемот, али како да се реши? треба нешто да се инсталира?
Фала како и секогаш за помошта однапред

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Реинсталирај го flash плеерот :smir:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
како тоа се прави? извини, али појма немам, и каде е тој флеш плеер?
да го избришам или...?

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
како тоа се прави? извини, али појма немам, и каде е тој флеш плеер?
да го избришам или...?
Оди во control panel > add or remove најди го flash player от избриши го од таму и преинсталирај го пак,а ако го немаш еве симни го од тука flash player от

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Треба да си инсталираш драјвери за твојата звучна карта.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
пак не сака ни со Flash Player

ау, ме утепа со драјвериве, хаха, што е па тоа сега?
јас имам глас на компјутерот, можам да слушам музика, али на клиповиве на Јутуб не сака
инсталирав ФЛЕШ лпеер, не ска, еве сега се иснталира и Медиа плеер и Аир инсталер , заедно со Флешот ми ги даде, ќе видиме
не знам зашто не сака

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ваљда е софтверски проблем, незнам.. Вака сеа, DVD ROM - от кога му кефне, го чита DVD/CD то. Во последно време, ретки се тие цедиња што ке ги прочита, дали е до самиот ROM или софтверски проблем ? Исто така, од незнам каде, ми се појави ова ( со плаво обележано, види сликате подоле ). Некој да не има објаснување за сево ова ?

- Еве ви скриншот, кој можеби би Ви помогнал.. со ставено DVD CD.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ваљда е софтверски проблем, незнам.. Вака сеа, DVD ROM - от кога му кефне, го чита DVD/CD то. Во последно време, ретки се тие цедиња што ке ги прочита, дали е до самиот ROM или софтверски проблем ? Исто така, од незнам каде, ми се појави ова ( со плаво обележано, види сликате подоле ). Некој да не има објаснување за сево ова ?

- Еве ви скриншот, кој можеби би Ви помогнал.. со ставено DVD CD.

Тоа со плавото ти е Virtual DVD-ROM што се прави преку Daemon Tools (го имаш инсталирано)

А тоа што не ти ги чита сите цедиња, или некои се лошо режани, или се чкарт, или при крај ти е DVD-ROM-от. Јас мислам дека е последново

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Тоа со плавото ти е Virtual DVD-ROM што се прави преку Daemon Tools (го имаш инсталирано)

А тоа што не ти ги чита сите цедиња, или некои се лошо режани, или се чкарт, или при крај ти е DVD-ROM-от. Јас мислам дека е последново
Фала ти многу. На почетокот мислев дека не е до ROM от бидејќи едвај има година дена, а и не е многу употребуван.. сепак, ако овде не те заебат, каде.

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
btw со ова ми помогнавте и мене но сакам друго да ве прашам, дане знае некој зошто Nod 32 несака да ми праве update и ми го јавува ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom