Помош, проблеми, прашања, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
можеби режачот не ти режи двослојни цединја.
Можеби е тоа. Како можам тоа да го дознаам?
И еден друг проблем. Кога пишувам на тастатура, овреме на време ми се случува да треба да кликнам повторно со маусот во текстот, за да продолжам да пишувам. :devil1:НАВИСТИНА ОВАЈ ПРОБЛЕМ МЕ ИЗЛУДУВА, ЈАС ПИШУВАМ НА ТАСТ. А ТЕКСТ НЕМА И ПАК ОДНОВО ПОСЛЕ САМО ЕДЕН КЛИК. Ако некој имал ваков проблем нека каже. Ќе ја менам и тастат. па ќе видам. Ако е до тоа ја кршам и ви прајќам слики и видео запис од тоа. :pos2:
Proveriv :vozbud: ne e do tastaturata, mi kurtuli od krshenje, Koga pishuvam vo Word se si e normalno i toa koristam naizmenicno angliski i Македонски фонт со Alt+Shift+ некое копче како што гледате и самите. Значи овај проблем ми се јавува само кога сакам да пишувам на некој форум како сега, или поточно само на интернет кога треба да укуцам (да му го ук...м на м....му :devil1:) пола сат за ова да го напишам.

како бе неќе ?

десен клик на исото, Add to archive, доле лево избери CD-700mb (да ги дели на делови од по 700мб) и ОК
Ок ама не ми треба тоа.Си купил пиратска игра на 2 цедиња?Веројатно знаеш како изгледа.Инсталацијата е поделена на два дела и си продолжува цд по цд.Е сега и јас сакам така да ја нарежам една за да не се мачам со екстрактирање.

Имам Micro SD картичка и сакам да ја форматирам ама не ми дозволува, вели дека податоците се заштитени?
Ги обележувам сите податоци и давам десен клик за да избришам се на картичката ама не излегува опцијата DELETE, кој СТОЈКО и е на картичката?:raz:

Имам Micro SD картичка и сакам да ја форматирам ама не ми дозволува, вели дека податоците се заштитени?
Ги обележувам сите податоци и давам десен клик за да избришам се на картичката ама не излегува опцијата DELETE, кој СТОЈКО и е на картичката?:raz:

Симни го ова, инсталирај и види кој процес ја користи картичката.

проба на друг компјутер?

Знаеш како го решив проблемот?
Ја ставив картичката во дигиталниот фото апарат и дадов еден формат и се замина јабана ама картичката беше форматирана ;)

Дај предложете некој добри квалитетни слушалки, по можност да имаат и микрофонче.

Инаку не сакам да бидат големи т.е. да ги покираат ушите, и да бидат удобни за неколкучасовна употреба ми е важно.

Цена некаде 600 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom