Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Имам едно проблемче.
Неможам на анти-вирусите да им давам update.
Уште поголемо зачудо е што и официјалните страни на анти-вирусите неможам да ги отворам...
Што е проблемот?
Прегледај го приврзокот 9217
Прегледај го приврзокот 9218
Да не ти е поминат рокот на антивирусот?
Доле во десниот агол нодот, црвен или зелен ти е?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Да не ти е поминат рокот на антивирусот?
Доле во десниот агол нодот, црвен или зелен ти е?
Ми беше инсталиран и ми беше црвен. Денеска го инс. од ново и сега е зелен ама нема да трае тоа уште многу. Од утре или другиден пак ке светне црвено, а неможам да му дадам упдате

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
Ми беше инсталиран и ми беше црвен. Денеска го инс. од ново и сега е зелен ама нема да трае тоа уште многу. Од утре или другиден пак ке светне црвено, а неможам да му дадам упдате
Што верзија на нод имаш?
Кажи и ќе ти дадам лиценца.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Имам едно проблемче.
Неможам на анти-вирусите да им давам update.
Уште поголемо зачудо е што и официјалните страни на анти-вирусите неможам да ги отворам...
Што е проблемот?
Прегледај го приврзокот 9217
Прегледај го приврзокот 9218
Провери си ПП.

откорнав живци со ова... помош плс.. :salut:
Слегни си МСН 8.1 или 8.5 и немаш маки...:toe::toe:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Читав на некои странски форуми треба да се исчистат cookies. Kako?
Тоа за Cookies незнам колку е точно али обиди се со некој антивирусен програм кој има опција за заштита и чистење од Cookies или па земи го Spyware Terminator. Симни го, инсталирај го, скенирај и доколку најде нешто... Delete :)

Е сеа имаш уште неколку опции, да земеш со Revo Uninstaller да ја избришеш таа верзија која ја имаш и да инсталираш Windows Lice Messenger 8.1... исто така имаш опција и да го инсталираш aMSN без да бришеш Windows Live Messenger.

Избери си која опција сакаш... таа... :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ги симнав најновите драјвери за GeForce 9600M GT како .еxe од нивниот сајт. И по дефолт ги инсталирав тука C:\NVIDIA\WinVista\179.28\IS

Дали е в ред или...? Бидејќи ги симнав за да играм Far Cry 2, а сепак играта не се уклучува.. ерорс...

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ги симнав најновите драјвери за GeForce 9600M GT како .еxe од нивниот сајт. И по дефолт ги инсталирав тука C:\NVIDIA\WinVista\179.28\IS

Дали е в ред или...? Бидејќи ги симнав за да играм Far Cry 2, а сепак играта не се уклучува.. ерорс...
Тие што сум ги симнал биле драјверите 179.нешто, а сега симнав 181.00 и кога сакам да ги инсталирам ми го покажува ова, а истото ми го покажуваше и за 179.00 кога сакав да инсталирам. Помош!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom