Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако ти е само за песни Lime Wire-то ондак јас би ти препорачал да си го земеш Save2pc. Со Save2pc можеш да симнуваш песни од YouTube директно како .mp3 формат. Јас го користам и задоволен сум.
А за твојот проблем незнам и мене нешто ме зезаше Lime Wire и на крај ми скурчи го баталив, ем ми го кочеше компјутерот ем нешто не беше у ред со него.

Бесплатен е? Ај ако е бесплатен стави линк за даунлоад:smir:

Бутабилно ЦД

Ако може да ми кажете како се прави бутабилно цд, сакам да снимам ubuntu на него и да инсталирам, али незнам како. благодарам однапред :kesa:

Ако може да ми кажете како се прави бутабилно цд, сакам да снимам ubuntu на него и да инсталирам, али незнам како. благодарам однапред :kesa:

Друже, гледам дека си нов па ајде ова може вака да помине, иначе да занеш дека за вакви проблеми си имаш посебна тема, немора да отвориш нова тема.

Вака сеа, симни си го Убунту-то (ISO фајл). После тоа симни си PowerISO и сеа вака, симнатиот Убунту (ISO) фајл ќе го отвориш со PowerISO и ќе одиш на Burn. Кога ќе отидеш на Burn таму си местиш со која брзина да се режа, каде да се режа (CD или DVD Ром, зависи каде ти е празното CD)... Изрежај го и тоа е тоа.

Прашања околу Ubuntu

Симни го инсталациониот фајл за линуксот, после симни си Iso Burner, изрежи го на цд и готово :)

Иди преку SAFE MODE

Корун, пробав како што рече ти преку сејф моде ама и од таму не може да се избрише....истиот ерор го дава(cannot delete zhengbo. не знам која наставка беше). Некоја друга идеја?

Корун, пробав како што рече ти преку сејф моде ама и од таму не може да се избрише....истиот ерор го дава(cannot delete zhengbo. не знам која наставка беше). Некоја друга идеја?

Unlocker

Кажи точно кој ерор ти го дава кога ќе се обидеш да ја избришеш ?

Ова бидна брат...го реши пробелмот....фала......имаш зеленко од мене:smir:

Едит: Не ја симнав преска програмата туку прво прашав дали има код за да знам дали да ја симнувам....сега ја инсталирав и сум доста задоволен.......браво!!!

вака:кај еден другар го заебаа тоа шо е за лиценцирање на виндоусот..(geniune)..
знам дека имаше некаде пост ама не можам да го најдам никако ај ако може за помош да не го фотматираме пак..
фала однапред:smir::helou:

Вака сега!Земав DELL лаптоп и нема Windows него некое глупо софтверче!Кажете ми дали за да инсталирам Windows треба прво ова да го избришам па да инсталирам,или може директно Windows!И кажете ми дали ќе може на овој новиов лаптоп да инсталирам лиценциран Windows кој ми го дадоа со стариов компјутер од Неоком,или ќе треба да си купам ново CD Windows и од каде!?Поздрав

вака:кај еден другар го заебаа тоа шо е за лиценцирање на виндоусот..(geniune)..
знам дека имаше некаде пост ама не можам да го најдам никако ај ако може за помош да не го фотматираме пак..
фала однапред:smir::helou:
Искористи ја опцијата барај на форумов, односно напредното пребарување за да бараш само во овој подфорум.

Опцијата Disk Cleanup дали е за чистење на целиот диск, или само за непотребните фајлови кои не се во функција. Да не ризикувам да не го избришам целиот диск па...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom