- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Linux има на него ама на холандски е не можам да се снајдам ... damn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сваќам. Зошто на Линукс оперативен систем си му нашол драјвери за XP кои сакаш да ги лоадираш од бут ап?Најдов за xp драјвери само ме интересира како да наместам од на усб да бутира ( по што нема цд лаптопов ) ... имам 4 гига усб
имав хп и врз него инсталирав виста и го избришав ама сега кога се уклучува компјутерот ми се појавува да бирам earlier version of windows или windows vista. Тоа првото е за хп а хп немам веќе на компјутер. МОЖЕ НЕКАКО ДА ГО ИЗБРИШАМ ТОА?
XP сакам да му ставам ова линуксов ем не го разбурам за работа ем на холандски е
лаптопот е ваковeee pc 4g![]()
нема цд затоа ме интересира како да инсталирам xp од усб
како да го вратам компјутерот 2 дена назад???? пошто ми се зафркна мснот и неможе да се инсталира....
Иди вака:
Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore
Ќе ти се отвори еден прозор и ќе си наместиш колку сакаш да го вратиш.
Само ако си имал МСН 9 Бета верзија незнам дали така би можел да го средиш проблемот :S
види вака, вчера ја инсталирав и цел компјутер ми се побрка(вируси,сецкање и сл) а пред 2 дена ја немав Мсн 9.. ај фала многу...
MSN 9 Beta верзија сите ги има поебано така... ја инсталираат и после самата си бара апдејт. Ако не направиш апдејт не ти работи MSN-то, а ако направиш апдејт ем не ти работи MSN-то и ем неможеш да инсталираш постара (8.1 или 8.5) верзија. Вика дека наводно мора првин да го избишеш инсталираниот MSN. Такада... :/
н:nerv::nerv:... го ресторирав и неќе. кој ме тераше да ја симнам 9ката... ај ке го форматирам компјутерот за некој ден(и така ми е хаос)... па се надеваме дека се ке биде у ред...