Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хелп, проблеми со емуле. Се направив како што треба, портовите ги отворив и фајрвалот го исклучив, но не може да слегнувам, може само да уплоадирам. Некој знае што е проблемот? Се конектире како што треба на серверите, и може да селектирам кои фајлови да ги доунлоадире, ама останува на Waiting на сите фајлови.

Хелп, проблеми со емуле. Се направив како што треба, портовите ги отворив и фајрвалот го исклучив, но не може да слегнувам, може само да уплоадирам. Некој знае што е проблемот? Се конектире како што треба на серверите, и може да селектирам кои фајлови да ги доунлоадире, ама останува на Waiting на сите фајлови.

Пробај со друга верзија на emule (постара-понова). Види антивирусот да не има сопствен Firewall. Пробај и со Limewire. Ако може на Limewire значи до emule е проблемот, и ќе си побараш друг.

resen e problemot. Microsoft Office 2007 has been instal ;)

Ако разбирал немаше да пише тука, а ако сакаш да миу помогнеш помогни му не го заебавај човекот.

1. Провери дали копмјутерот и графичката можат да ги поддржуваат минималните барања.
2. Инсталирај ја најновата верзија на DirectX
3. Инсталирај ги најновите драјвери за графичката
4. Симни го OpenGl во DirectX или vice versa (подесувања на графичката)
5. Избриши го фајлот config.cfg во документи, ако играта се подигне ќе си создаде нов фајл.

Фала на помошта

што е ова и како можам да го тргнам
untitled.jpg

На памет незнам да ти кажам, расчепкај сте наоколу, 100% има нешто што те прашува на колку време да ти се појавува. :salut:

абе бива ли некако да го тргнам ова а?

How to disable the InstallSheid Update Menager.

1. In Windows, open the Start menu.
  2. Select Control Panel.
  3. Double-click the Program Updates control panel.
  4. Click the Change Update Settings button.
  5. In the program list, select InstallShield Update Manager.
  6. Select "The InstallShield Update Manager will not automatically check for updates."
  7. Click OK.
Ќе ти заврши ова работа ?

зашо кога гледам клипови ми засецкуваат?

зашо кога гледам клипови ми засецкуваат?

Клиповите ти се во компјутерот, па од таму ги пушташ или ги гледаш преку интернет ( youbube и слично)? Инаку, пробај со реинсталирање на драјверите за графичката, би требало да се среди проблемот

How to disable the InstallSheid Update Menager.

1. In Windows, open the Start menu.
  2. Select Control Panel.
  3. Double-click the Program Updates control panel.
  4. Click the Change Update Settings button.
  5. In the program list, select InstallShield Update Manager.
  6. Select "The InstallShield Update Manager will not automatically check for updates."
  7. Click OK.
Ќе ти заврши ова работа ?
абе и пред тоа ми беше така ама пак ми излезе ама ај ок е, а бива ли некако да го избрисам нацело унинстал да му дадам?:smir::smir::smir:фала Даме:smir:

Клиповите ти се во компјутерот, па од таму ги пушташ или ги гледаш преку интернет ( youbube и слично)? Инаку, пробај со реинсталирање на драјверите за графичката, би требало да се среди проблемот

од интернет кога гледам...еве горе шо е тоа рекламата за Телекабел ми засецкува, флеш плеер инсталирав од ново и пак така прави

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom