Фан Клуб: Србија

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Ајде - Ј.Африка и Нов Зеланд.
Мада не е толко битно у групну фазу, битно е натамо како ќе ву бидне жреб на Србију.
Искрено, мислу дека никад бољи тим не е имала некоја балканска држава од овј тим на Србију, такој да и мои очекивања су големи.
Точно така и ја исто мислам дека ниедна балканска земја немала олку стабилен и цврст тим.
Интересно е што ниту еден играч, освен Петровиќ не игра во Јелен Супер Лигата,па можда и затоа имаат таков успех,но тука исто така не смее да се заборави Антиќ кој буквално ја прероди оваа репрезентација и од неа создаде екипа за респект...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еве ја Групата на Србија :vozbud:

Group D

1. Германија
2. Австралија
3. Србија
4. Гана

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Еве ја Групата на Србија :vozbud:

Group D

1. Германија
2. Австралија
3. Србија
4. Гана
Добро е, не е така лошо, ја се молев да не бидеме со Англија и ми се оствари...Ќе биде јако со Германија :vozbud:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Тешко ќе биде..како и да е се надевам дека ќе поминат србите :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добро е, не е така лошо, ја се молев да не бидеме со Англија и ми се оствари...Ќе биде јако со Германија :vozbud:
Јас пак не мислам дека е добро... Германија знаеме која е и што е во фудбалот, Гана е една од најдобрите Африкански репрезентации, а Австралија нималку не е наивен противник и нема никакво потценување... добро е тоа што се игра "само" 90 минути па ако не се погоди среќата тој ден, може секој секого да добие на ова СП... после групата G која според мене е "Група на смртта", оваа група каде е Србија е втора по јачина... сепак се надевам дека Србија ќе ги помине групите заедно со Германија и ќе обезбеди пласман во 1/8 финалето :helou:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Јас пак не мислам дека е добро... Германија знаеме која е и што е во фудбалот, Гана е една од најдобрите Африкански репрезентации, а Австралија нималку не е наивен противник и нема никакво потценување... добро е тоа што се игра "само" 90 минути па ако не се погоди среќата тој ден, може секој секого да добие на ова СП... после групата G која според мене е "Група на смртта", оваа група каде е Србија е втора по јачина... сепак се надевам дека Србија ќе ги помине групите заедно со Германија и ќе обезбеди пласман во 1/8 финалето :helou:
И јас не реков дека е најдобро.Гана на минатото СП во Германија постигна многу исто така и Австралија не е слаба, за Германија веќе знаеме која е , но ако играат како што играа во кфаливикацииве мислам дека нема да биде тешко да се помине понатаму па ќе видиме :toe:
Сепак е успех што стигнаа до ЈАР нели ? :helou:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
И јас не реков дека е добро.Гана на минатото СП во Германија постигна многу исто така и Австралија не е слаба, за Германија веќе знаеме која е , но ако играат како што играа во кфаливикацииве мислам дека нема да биде тешко да се помине понатаму па ќе видиме :toe:
Сепак е успех што стигнаа до ЈАР нели ? :helou:
Точно така, но кога веќе стигнаа до таму... нека гледаат да најдат начин и да поминат и да ја престават својата земјата на најдобар можен начин, нели? :helou:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Втора е Србија сигурно во групава за СП. И мислам дека и Германија многу лесно ќе го јаде.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281
Точно така, но кога веќе стигнаа до таму... нека гледаат да најдат начин и да поминат и да ја престават својата земјата на најдобар можен начин, нели? :helou:
Точно така. А ја лично мислам дека нема да се обрукаат како на прошлото СП, но да не зборам предвреме има уште многу до почетокот,па останува да видиме како ќе се покажат...

Втора е Србија сигурно во групава за СП. И мислам дека и Германија многу лесно ќе го јаде.
Да не збориме предвреме,но мислам дека реално гледано Србија има шанси за да пројде понатаму...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
абе нема ништо сигурно шо ви е мора да се заслужи Србија нема ни малку лесна група

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Очекував некоја полесна група, но верувам во Србија дека и оваа може да ја минат . Биче весело со Германија, а посебно со Гана . . . :vozbud:

Член од
18 септември 2009
Мислења
47
Поени од реакции
28
koja je razlika izmedzu fudbala i nogometa??? epa gospodo fudbal ide sa SVETSKO PRVENSTVO a nogomet NE:pos2:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
највеќе ми е страв од гана а германците мислам дека кеги згазиме !!!

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Опааа, одлично!

Италија
Србија
Словенија
С. Ирска
Естонија
Фарски Острови

Пеглањеееее. Баш Италија ја посакував, значи пак директен пласман.

Србија!

Kajgana Shop

На врв Bottom