Прво,јас не продавав маици Македонец до коска.Абе зевсус, ти си тој шо шиткаше мајци Македонец до коска???
Што треба да значи ова warshipување на србија, мислам честито нека им е победата и јас барем што се однесува до овој натпревар бев за србија ама не мора да се понашаме до толку сдсмовски ако србија ја скапала бугарија со 6:1. на крајот на краиштата Македонија нема ама баш никаква корист ни од 6-те гола на србија ни од почесниот на буГЕЈрија.
Не мора и да внесуваме политика во Спорт, нели ? Бар ти како фан на Вардар тоа треба да го знаеш, со оглед дека поради истата причина Достанич ги напупшти, вака контрадикторен си .Абе зевсус, ти си тој шо шиткаше мајци Македонец до коска???
Што треба да значи ова warshipување на србија, мислам честито нека им е победата и јас барем што се однесува до овој натпревар бев за србија ама не мора да се понашаме до толку сдсмовски ако србија ја скапала бугарија со 6:1. на крајот на краиштата Македонија нема ама баш никаква корист ни од 6-те гола на србија ни од почесниот на буГЕЈрија.
Шљивовица ? Печење ?Срце на терен...
хочемо срце на терен...
срце на терен...
хочемо срце на терен !!!
Пак да повторам,
поголем поклон од ваква убојита победа против Бугарија...
не сум можел да си пожелам ни у најубавиот сон.
Ајде да пиеме !!!
п.с. Благодарност за сите кои што благонаклоно гледаат на оваа голема победа.
Таа... е и за вас. :back:
Јааах... јеботе ме провали,готов сум.Zevsus напиши некој коментар за победата на Србија од јузерите Милојко, Месијата, Делијата итн, или ги користиш само во политика и вести? :baeh:
E тргнав да пијам јас низ град,Шљивовица ? Печење ?
Што нудиш ?
Бистар момак, па тоа и јас го реков: забораваш да ги користиш наизменично на сите полиња, или радоста те погоди во глава и ги заборави лозинките? :helou:Јааах... јеботе ме провали,готов сум.
У круг ми се наредени то компјутерите околу мене...
и пишам на секој од четирите наизменично,што со рука,што со нога.
п.с. Ќути... не кажуј,сега трењирам и за 5-ти да може да убацам.
Со тој што тебе по чело ќе те гаѓам треба да пишувам таму.
Ал имам нерешлив проблем сега за сега... не може константно дигнат да ми биде бе...
да му ебам !![]()