Warrior

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Kazete nesto za Warrior klasa posto ne sum bas iskusen, momentalno tepam TP na Arms i nesto na Fury

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Зависно од тоа што си одлучил да правиш со вориорот така и ќе го спремаш. Доколку сакаш да бидеш тепач, тогаш ти треба фјури билд со опрема +hit на нејзе, а доколку сакаш да бидеш тенк, тогаш ти препорачувам да почнеш да се градиш со стамина во почеток, па полека да надополниш +defense и погрижи се да постигнеш барем 490 за да не добиваш критови од босови или крашинг блоу.

Пиши подетално, што раса си, кој лвл си, што планираш да правиш, дали пвп - арена, дали пве, дали тепач, дали тенк, па ќе ти зготвам еден туторијал :)

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Human momentalno 40 lvl, a sto znam sto ke pravam. Ke tepam :D
Ne sum mnogu zainteresiran za tenk, poveke pve i bg. Aj kazi kako da tepam mageovi mnogu me nerviraat pederskoto smrzni pa pukaj od daleku..

Knele_S

A.Knezevic-Knele
Член од
20 октомври 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
haha ... pa do 50 lvl za mage si Honorce sto se vika :) za Diganje lvl ako imas dobar 2hand weapon odi Arms ..ako imas one hand dobri weapons odi fury :) a za mage jas sum lek :) mislam na lvl 70 Inace ja bev tenk 1 godina..pa od Tbc pocnav da igram Arena imam 2000 rating vo 5v5 i pve koga odam se pravam fury :D

Член од
21 октомври 2007
Мислења
96
Поени од реакции
0
peer prvo se krenuvas na furi pa posle na arms 100% e podobro taka zoso imam iskustvo so wariori onaka gi iam 3 do sea

Knele_S

A.Knezevic-Knele
Член од
20 октомври 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
dzabe e i da imas 100 bez navreda ali ..ja igram warrior / citam sve za niv ..jas sum ti eden igrac na WoW with no real life :s zatoa ne e vazno kolku gi imas.. ja imam samo edna 70 i znam so sto sum digal lvl najbrzo..:)

/salute

Член од
3 февруари 2007
Мислења
17
Поени од реакции
0
Arms Rule

Decki neznam za vas ama spored mene Fury i bas ne mi stoi dovolno mokno za Warr. jas na primer sum Arms spec i mnogu dzverski mi zatoa sto kako pojava e mnogu interesno koga ke dojde warriorot i ke izvadi nekoe ogromno oruzje i ke pocne da osakatuva inaku za ako sakas da odis PvE na raid kako dps warr sto e dosta retko i treba da imas odlicno oprema ke moras da bides na arms poradi toa sto ke odis za da im pomagas na rougovite so blood frenzy koe sto e dosta interesen talent posebno ako ti e max nabildan. Inaku so fury e dobro kako sto kazuvaat za questanje neznam ne sum probal zatoa sto so dve oruzja wariorot mi e premnogu kako rouge sto i ne mi se dopaga mnogu.

E

error

Гостин
Decki neznam za vas ama spored mene Fury i bas ne mi stoi dovolno mokno za Warr. jas na primer sum Arms spec i mnogu dzverski mi zatoa sto kako pojava e mnogu interesno koga ke dojde warriorot i ke izvadi nekoe ogromno oruzje i ke pocne da osakatuva inaku za ako sakas da odis PvE na raid kako dps warr sto e dosta retko i treba da imas odlicno oprema ke moras da bides na arms poradi toa sto ke odis za da im pomagas na rougovite so blood frenzy koe sto e dosta interesen talent posebno ako ti e max nabildan. Inaku so fury e dobro kako sto kazuvaat za questanje neznam ne sum probal zatoa sto so dve oruzja wariorot mi e premnogu kako rouge sto i ne mi se dopaga mnogu.

:pos2: Arms PVE ??? Па незнаеш што зборуваш. Никој добар guild нема да прими Arms spec warrior на raid. Инаку со добра опрема fury warrior прави dmg речиси колку warlock.

O btw како можеш да кажваш дека fury не чини кога не си пробал ? Fury ти е чисто PVE, Arms PVP, Protection tank.

Член од
23 ноември 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
Prosto i ednostavno Fury go koristis za leveliranje i PVE a ako ti tekne da igras PVP ke kombiniras Arms so Fury.

S

StormRage

Гостин
Abe ajdeeeeeee ne tuku lupajte... FURY e zakon

ne mage ne shaman niso ne ti bega...jas igram warrior night elf

Член од
24 мај 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Se odluciv na Arms da stavam poveke tp, nekako mi e bolje od fury iako i tamu ima dobri talenti. Sepak za pvp arms vodi pred fury, so posledniot patch arms go ima i deathwish (taka li se vikase) za tepanje warloci ekstra. Najgolem problem mi se shadow pristovite

Morbidnio

ај лав вариорс
Член од
17 февруари 2007
Мислења
456
Поени од реакции
1
do lvl 51 terate so fury so 2handeri ( ako imate pari kupete od AH i enchantirajtegi ... vo ZF 2ta swordovi do lv 51 i na lvl 51 IBS oruzje so se zema od so ovaj q http://www.wowhead.com/?quest=7141 i se respecc vaka: http://www.wowhead.com/?talent=LVhhdAio00zZVx0z i terate taka dokaj 61 lvl i odis hellfire ramparts i go zemas ova http://www.wowhead.com/?item=24044 i posle teras do lvl 68 odis nagrand i ovaj q http://www.wowhead.com/?quest=9962 so grupa od 5 dusi ... mn exp i zemas http://www.wowhead.com/?item=25762 vezbas profiency i taka krevas 70 i posle PvE ili PvP so znajs praj

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јака класа е вариор еден другар играше вариор на Теренас ама го префрли на не се секавам кој сервер името му е Heracle.

Kajgana Shop

На врв Bottom