- Член од
- 18 јуни 2009
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 3
Зошто, како, и дали, не може накратко .. за тоа, треба подолг перид од животот ДА ЧИТАШ:smir: .okay a mozes ti nakratko da izneses svoe mislenje za....zossto,kako i dali?
Тој навистина е милослив и праведен за .. ? ОНИЕ КОИ УГНЕТУВААТ, КОИ УБИВААТ, ОНИЕ .. КОИ ВЛАДЕАТ СО СВЕТОТ И МАНИПУЛИРААТ СО ЧОВЕКОТ?Da ne nauci lekcii e mozda losh zbor....potocno toj lekciite ni gi napisa vo svetata Kniga i ne predupredi ako ne postapime spored toa sto ke ni se sluci.....toj navistina e milosliv i praveden za vernicite i koi dobi dela rabotat,no e i kaznuvac na loshite.
ОВИЕ ВАЉДА ЛОШИТЕ СЕ!?Каква глупа теорија.
Што згрешило 6 месечно бебе од Африка, кое 2 дена нема храна ставено во уста, плус родено со минимум 3 заразни болести? Пак да прашам, барабан?
Зошто тоа би страдало за да ми биде укажено мене? Господа баш и не е многу фер. :'(
Почна да заглавуваш .. во страната не видов еден конкретен одговор на моето прашање?Ako wot e ateisti uste 700 nema da mu pomognat
.. че забегам малку од темава .. Мое мислење е .. дека по потрага на вистината .. по потрага на : ШТО СМЕ НИЕ? КОИ СМЕ? ЗОШТО СМЕ? НИЕ ГО СОЗДАДОВМЕ БОГ.
.. че кажам со попрости зборови .. Ако Бог постои, зошто јасно не се појави во некоја .. форма на БОГ, надреална форма .. за сите да ја знаеме вистината, сите да му се поклонуваме, сите да ги знаеме нековите правила и како да живееме .. Тоа што постојат повеќе вери апсурдот е уште поголем ..
.. и искрено не очекував воолкава поддршка :helou: .. немам многу искуство од форумиве ама очекувам големи дебати . Поздрав:smir: