Фан Клуб: Португалија

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
^Мислев во глобала што може да направи овој состав на првенството,не за разлика од оној со БСК.

^Мислев во глобала што може да направи овој состав на првенството,не за разлика од оној со БСК.
Епа знам дека немаат многу јаки играчи,Роналдо е најдобар па тука се уште Пепе,Карваљо, и Деко али он не е веќе во таа форма што беше али сепак се надевам на висок пласман

Добро е добро е, две шанси еден гол, одлично што успеаа да постигнат гол во прво полувреме, сега во второ ќе биде многу полесно да се создаде уште некоја шанса, и со уште еден брз гол да се реши овој натпревар.

Не би издвоил никој, сите играат доволно за да се победи Северна Кореа, Роналдо се обидуваше сам да направи нешто, тешко му оди тоа, ќе мора што почесто да проигрува со останатите играчи, затоа што кога игра сам секогаш на него одат 2-3 противнички играчи, и се остава повеќе простор за останатите играчи.

Raul Meireles men of the match:bravo:

--- надополнето ---

додека пишувам пост, овие шибаат гол хххх...

Тоа е тоа, кажав брз гол во второ полувреме, се е решено, само формално треба да се заврши натпреваров.

А и убаво ќе биде со што поголема разлика да се триумфира, во случај на пораз во последното коло од Бразил, и БСК ако победат со Северна Кореа, Португалија ќе има исто бодови со нив, но подобра гол разлика, и Португалија ќе биде второпласираната репрезентација. Секако, доколку БСК не победат со огромна разлика...

Еве го и Роналдо асистенција..

Каква само партија изиграа Португалциве,ова нека им биде мотив плус за понатаму.Срцево ми се наполна за Роналдо,конечно даде гол и за Португалија.Какви само асистенции правеше и каква желба за игра покажа,во 90 мин уште трчаше кон голот.

Леле каква партија на Португалија еј свака час,ајде сеа куферите нека пакуваат Брегот ги поздравија Португалците со 7 ка хаха !!!Роналдо каков гол даде стварно е луд и после ке ми го рамнат Меси со него оди бегајте бе!!Роналдо е најдобар!!!

Дефинитивно еден од најдобрите натпревари на ова Светско, тоа е неискусноста на корејците, после вториот гол не знаеа каде се наоѓаат, премногу грешки правеа, а искусните португалци знаеа како да го казнат тоа.

Роналдо беше одличен во второто полувреме, постигна гол, асистираше, се бореше до крај за секоја топка, одлична партија не само на Роналдо, туку и на сите фудбалери.

Да видиме што ќе направат денеска швајцарците, па потоа ќе правиме калкулации кој резултат во последното коло највеќе им одговара на Португалија.

Честито победа.

bev na polaganje go propustiv mecot lelelelel :( aj vecer ke gleam repirza. Daj te golovite

zx500y290_920676.jpg

zx500y290_920681.jpg

zx500y290_920683.jpg

zx500y290_920685.jpg

zx500y290_920687.jpg

zx500y290_920688.jpg

zx500y290_920692.jpg

Eве со полсаб квалитет,понатаму со подобар.Уште еднаш Кики ѕвер.:cuc:

Браво за Португалија, ова нека им биде охрабрување и нека стигнат што е можно подалеку.
Ми се намести срцето кога Роналдо даде гол. Напред Португал!
Иначе Португалија ми е фаворит број 1.

Леле каква партија на Португалија еј свака час,ајде сеа куферите нека пакуваат Брегот ги поздравија Португалците со 7 ка хаха !!!Роналдо каков гол даде стварно е луд и после ке ми го рамнат Меси со него оди бегајте бе!!Роналдо е најдобар!!!
Каков гол даде жити све?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom