Какви драјвери бре?ми треба драјвер за LG GSA H55L NE moже никако да прочита двд цд обично цд цита но двд несака никакво.
100 Mhz ништо не ти менуваат, ни температура, ни перформанси ни ништо. Добра е температурата.Вака го клокав процесорот од нервоза од 3,0гхз на 3,11гхз и температурата преку спеедфан ми е 44до46 целзјусови,дали е опасно?.
Нормална е таа температура.Вака го клокав процесорот од нервоза од 3,0гхз на 3,11гхз и температурата преку спеедфан ми е 44до46 целзјусови,дали е опасно?.
Може некој да ми помогне да го решам овој проблем со саатот и датата на компјутерот кога го исклучам комјутерот саатот и датата застануваат така да секојпат кога го уклучам компјутерот морам саатот и датата да ја менам!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!!:salut::salut:
Фала брат!!!:salut::salut:Треба да си смениш CMOS батерија, ако незнаеш како, право во сервис. :wink:
Ако на сервис ти рекле дека не се прави, како очекуваш на форум да ти го решат проблемот :uvo:mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...
Mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...
брат ко ти велат на сервис не се прави значи не се прави..зато ти препорачвам да си зејш нов лаптоп и готовоmi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...
Mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...