Помош, проблеми, прашања, совети...

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
исто си е брз и кога покажува точно и вака кога покажува??

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
^Брз ко муња... :icon_lol:

Кога ќе го оптеретиш, се враќа на max фреквенција ...

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
ми треба драјвер за LG GSA H55L NE moже никако да прочита двд цд обично цд цита но двд несака никакво.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ми треба драјвер за LG GSA H55L NE moже никако да прочита двд цд обично цд цита но двд несака никакво.
Какви драјвери бре?

Купи си нов DVD ром, на овој при крај ти е ласерот за читање DVD.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Вака го клокав процесорот од нервоза од 3,0гхз на 3,11гхз и температурата преку спеедфан ми е 44до46 целзјусови,дали е опасно?.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вака го клокав процесорот од нервоза од 3,0гхз на 3,11гхз и температурата преку спеедфан ми е 44до46 целзјусови,дали е опасно?.
100 Mhz ништо не ти менуваат, ни температура, ни перформанси ни ништо. Добра е температурата.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Може некој да ми помогне да го решам овој проблем со саатот и датата на компјутерот кога го исклучам комјутерот саатот и датата застануваат така да секојпат кога го уклучам компјутерот морам саатот и датата да ја менам!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!!:salut::salut:

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Нормална е таа температура.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Може некој да ми помогне да го решам овој проблем со саатот и датата на компјутерот кога го исклучам комјутерот саатот и датата застануваат така да секојпат кога го уклучам компјутерот морам саатот и датата да ја менам!! ФАЛА ОДНАПРЕД!!!:salut::salut:

Треба да си смениш CMOS батерија, ако незнаеш како, право во сервис. :wink:

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1
луге имам проблем:
сега ја уклучив гта санандреас и почнаа да ми се мешаат боите...
сега не знам дали е до графичката???

Член од
7 декември 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
lap top

mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...

Mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...

Bobson

Seek & Destroy
Член од
22 февруари 2008
Мислења
274
Поени од реакции
41
mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...

Mi treba pomos ...imam lap top HP i ne saka da se ukluci ,go odnesov na nekolku mesta i mi rekoa deka ne se pravi ,znaete li nekoj sto moze da mi pomogne...
Ако на сервис ти рекле дека не се прави, како очекуваш на форум да ти го решат проблемот :uvo:

Anti Spam Master

Anti Spam Master
Член од
22 октомври 2009
Мислења
100
Поени од реакции
1

брат ко ти велат на сервис не се прави значи не се прави..зато ти препорачвам да си зејш нов лаптоп и готово

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.267
Поени од реакции
2.265
Може е малку смешно ама да прашам:

Ми изгоре едно напојување чиј кулер го имав менувано порано. Значи не беше директно сврзна туку жиците беа пресечени и наставени. Сега дали може само кулерот некако да се поврзе на прекинувач и на батерија и кога ќе е затворено колото истиот да работи(да врти)?

Kajgana Shop

На врв Bottom