Марчело

S

StormRage

Гостин
Марчело е супер сепак мислам дека со Едо Маајка и Френки не може :) то е само мое мислење а сепак е многу блиску има квалитетен рап

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Марчело е супер сепак мислам дека со Едо Маајка и Френки не може :) то е само мое мислење а сепак е многу блиску има квалитетен рап
Марчело забега со послениот албум. Не велам дека албумот е лош, напротив ремек дело е ама се помалку е рап, се повеќе е некоја фузија на повеќе стилови. Алтернатива

D

DartWader

Гостин
Најверојатно нема да одам , ме шубе тоа што доаѓа без бендот. Едноставно не е ист филингот. Се потсетив на Хавана , минатата година летото :( Партали беше , имаше дупка на подот од скокање.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Првата реченица од делот за Марчело да му ја дадат да ја прочита има да им `ркне у фаца напизден.

Јако ќе биде ова, али не ко у Хавана.

Оној што рече дека Марчело не можел со Едо и Френки нека елаборира малце ако не му е тешко ;)

host_kb

manjak
Член од
4 мај 2010
Мислења
35
Поени од реакции
8
MARCHELO 4EVER...premnogu e genijalen a edo i frenki iskreno nemozat so nego...
ednostavno deckoto si e prica za sebe, a da tretiot album sto mu iskoci ne bese rap ko prethodnite dva ali deckoto pokaza sto e prav raper, u testament znaci naprai partali pokaza, mislam taa pesna ke stoi mnogu vreme ,
za lirikite mozam samo so eminem da go sporedam...ednostavno covekot mi e idol.A sea na ovoj 17 sto projde zabelezav deka u Makedonija on imal dosta publika, jeste da poise dojdoa za transot ali grupata so bese za Marchelo svaka respekt(znaci nikoj u mkd nemoze da naprai takva atmosfera za samo 45-50 minuti)ajt pozz sea otidov da ja vrtam"podzemlje" 1L MARCHELO...

zapazete genije zver e covekot samo zapazete go videovo (za site sto nemaat zivot i sto kenjaat po net...)

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Марчело.. многу голема брзина има на рапување и текстовите му се сите добри.. нема промашај... според мене е најдобар на Балканот...па за вас не знам :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
За добри тексотиви го бидува, за рапување и не баш

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Ги има некој неговите книги да ми ги прати во пдф формат? :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Факт е дека нема техника како Френки, Реља или Струка... Тоа што има ненормални идеи за текстови и продукција е друга ствар

Kajgana Shop

На врв Bottom