Не ти е до нечистотијата......до квалитетот на вентилаторите е...или дотраеноста нивна...dali ima nekoe care za kulerive nekoj sprej za cistenje i sl. bidejki se poglasni od kosilka za treva pri vklucuvanje.
Ппробај со обичен дезодоранс... Инаку, галама при вклучување може да значи и дека нешто не е како треба поставено во слотот. (РАМ обично)dali ima nekoe care za kulerive nekoj sprej za cistenje i sl. bidejki se poglasni od kosilka za treva pri vklucuvanje.
Или пак во БИОС има наместено некоја Silent fan опција, па кога ќе заврши со детекција на кулерите во POST, се уклучува PWM-то.Ппробај со обичен дезодоранс... Инаку, галама при вклучување може да значи и дека нешто не е како треба поставено во слотот. (РАМ обично)
Можеби се мачи додека не види дека има комуникација со РАМ-от, кога ќе има потврда, престанува...
Со еверест можеш.Dali imat nekoja programa ili strana za da mi kazit kolku mi e brz cdromot.
Оштрафи го, земи го со тебе, иди у логин системи понеси со тебе 200 - 300 динара и чао и пиши ми.dali ima nekoe care za kulerive nekoj sprej za cistenje i sl. bidejki se poglasni od kosilka za treva pri vklucuvanje.
Хммм, абе види не е лоша ама ја за таа цена и напајање би ти дал. Али неќу да се експонирам.Ιntel Core 2 Quad Q8200 2.33/GHz 4MB/1333
Motherboard : P43t
500GB HDD 3.0 Gb/s
4 GB DDR3 1333 MHz
nVidia GTS250 1GB
Добра ли е конфигурацијава за 27000? Ме буни графичката ако не предложете некоја степен подобра што нема да дигне многу на цена.
Пичка му матер се дешава јебига. Забриши малце пурашина, издувај убаво. Мене ми се деси една да ми донесе монитор, леле леле не ми пали, како бе не пали, седни малце. Стиснав повер копче 23 пути и оп се упали. Она бате да ти го запуштила се насобрало толку прашина за да неможе да дојде до контакт.Кога го уклучуем компјутерот, ми пишуе Hardware Monitor not found и се рестартира нонстоп. Што може да е проблемот?
Еј кратки, да не те изела змија да си инсталирал Њиндоњс 7 ца ???