С
сашенко
Гостин
Bullshit, ова само онака ти текна или? Јас знам доста металци и супер се во секој поглед.Абе какви металци тоа се дивјаци... говеда а не луѓе и нема тука никакви предрасуди ни стереотипи тоа е жива вистина!
Bullshit, ова само онака ти текна или? Јас знам доста металци и супер се во секој поглед.Абе какви металци тоа се дивјаци... говеда а не луѓе и нема тука никакви предрасуди ни стереотипи тоа е жива вистина!
Металците мирисаат убаво и се шмекери со жените.Прегледај го приврзокот 39707
John Petrucci approves of this man.
Јас сум металец, ми се допаѓа идеологијата на металот, слушам Heavy metal, Thrash, Speed, Grunge, Progressive и.т.н. Имам IQ 130, поминувам со одличен просек на училиште, се занимавам со електроника како хоби, се облекувам мејнстрим, постојано сум среден и не сакам агресија, се дружам со други металци како мене, а ги има и тоа повеќе од колку што мислиш... Тоа мене ме прави дивјак, говедо?Абе какви металци тоа се дивјаци... говеда а не луѓе и нема тука никакви предрасуди ни стереотипи тоа е жива вистина!
Има и такви кои слушаат метал и се мирни се дотеруваат и мирисаат на шумско овошјеЈас сум металец, ми се допаѓа идеологијата на металот, слушам Heavy metal, Thrash, Speed, Grunge, Progressive и.т.н. Имам IQ 130, поминувам со одличен просек на училиште, се занимавам со електроника како хоби, се облекувам мејнстрим, постојано сум среден и не сакам агресија, се дружам со други металци како мене, а ги има и тоа повеќе од колку што мислиш... Тоа мене ме прави дивјак, говедо?