Има стварно мн стереотипи и предрасуди за металците, ја се облекувам во црно , носам маици/блузони од бендови како слеер , играм вов , носам мартинки, слушам брутал деат метал, излегувам во парк, и пак у школо малце ми фали одличен да поминам .. -_-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има стварно мн стереотипи и предрасуди за металците, ја се облекувам во црно , носам маици/блузони од бендови како слеер , играм вов , носам мартинки, слушам брутал деат метал, излегувам во парк, и пак у школо малце ми фали одличен да поминам .. -_-
Ај да се само-цитирам:
Нешто нејасно?
Не...туку ги избегаваат твоите приоритети.Бидејќи за нив твоите приоритети се пранги за нивната слобода.
Како тоа да се облакаш у црно значи дека си мазохист?
Јас носам црно,ми стои,ме праи 6-7 кила послаб и шо сеа?
Деца не јадам,крв не пијам,хорор филмови не гледам.
Тоа внатрешна убајна остави го под јастук,пошо нема да ти треба во следниве 20 години.
Женско прво што гледа во машко е дали е измиен и убаво облечен а не му дава да решава график на сложена функција.
Машко прво нешто на памет кога ќе види женско му е "брат мора да ја опнам онаа".
Ако сакаш да успееш во светов ти треба убаво кошулче,тесна бела пантола и шпиц кондура.
Металците и општо сите кои мразат да се "уште еден од стадото" прават се да се диференцираат од рајата,и не ги обвинувам.
Крај краева,која е потребата од мене ако има уште 10000 како мене.
Јас се категоризирам како металец. Не носам црна облека, всушност јакната ми е бела како снегНе носам синџири. Не се дрогирам. Не пијам алкохол. Најдобар во клас сум (така ми рекоа де). Тоа се само ебани стереотипи. И зашто металците да бидат опасни? Тоа се позери, тие што викаат „ЕЈ ВИДИ МЕ МЕНЕ, ЈА СУМ МЕТАЛЕЦ, ЌЕ ТЕ ТЕПАМ ПИЧКО ЗАШТО СЛУШАШ РАП
“
Како и да е, \m/
Играш WoW и уште малце ти фали за одличен?
Или си noob или си гениј.
tone напиша:Второто ќе да е![]()
Второто ќе да е
--- надополнето ---
Не би требало да сум noob со 150 дена /played изиграно на оригиналот во рок од година ипол.
Зашто се опасни? Оти последно ко пушев трева со нив ми пуштија некаков брутал како што го нарекуваат а јас пребледнав и ко си појдов дома поврајчав...![]()
Епа не пуши трева со металци, ахахаха! Иначе тоа брутал музиката е за внатрешната душа, надворешно се искажуваме преку шутки на свирки и сличноНе се плаши
Хах...
Respect
Дај линк од main од armory,да те inspect
Иначе пензиониран сум ја![]()