Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
tone напиша:брат, ај не треси, никој не го интересира за твоето патетично мислење за металците, ако одговараш одговарај како што треба, не да истресеш глупости и да мислиш дека си интересен.Кога врска немаш од музиката не ни коментирај... Стварно преку глава од дебили како тебе -_-
Зошто би влијаело тоа што е металец на неговото образование?
Ептен добра логика има тука...Еве една чудна работа да ви кажам..(бар за мене) ...учам заедно со еден металец..онака свири има бенд слуша метал едно друго..НАЈДОБАР е во цел клас..лани зема пофалница за првенец на генерација а и годинава..го бива бе
Ептен добра логика има тука...
Онака баш се зачудив за детето.Малце претерав со тоа дека и годинава земал пофалница...:pos2: али на пат е и оваа да ја лапне..цела графа 5ки
слушам секаква музика ,од класична до незнам ти ја каков правец на брза музика а си се облакам у тоа што си се чуствуем покомотно
не се дрогирам не сум пијаница(пијам по една чаша пиво,вино..) нити па пушам цигари
немора да значи дека ако слушаш метал музика мора да си опседнат со игрици како WOW и незнам ти какви други и истото важи и за облекувањето а и ме нервира тоа што ако видат човек што се облака со тесни тексас јакни има ланци има долга коса зборат дека е дрогираш ,ненормален ,пропалица дека неможеш на еден човек карактерот да му го наметнеш само на стилот на облекување треба да видиш како размислува каков карактер е и се др
Mnogu moesh da otcenish za karakterot na choek po toa kako se oblekuva.
Na kraj kraeva, toa kako se oblakash e slika na toa kako razmisluvash.
Jas ko kje vidam nekoj cel u crno so Slayer maica, znam deka e metalec i deka slusha metal.
Jas slusham chill out, pa sho, trea da si zalepam etiketa "Tricky" na chelo?
Ne velam deka metalcite shto furaat stilovi, se nenormalni, tuku ne gi gledaat prioritetite u zhivotot.
Dali e pobitno da furash mazohistichki stil so pirsovi nasekade, lanci, crni obleki, dolgi kosi i bradi, i da bidesh "svoj" ili pobitno e odvnatre da se izgraduesh ko lichnost, a ne nadvoreshno?
Spored mene, site onie lugje na koishto spored nivniot "stil" na onlekuvanje mozhe da im se stai etiketa, se kremci -.-
Ne se originslni i plitki se.
Protiv metalcite konkretno, neam nishto..
Naprotiv, simpatichni mi se <3
Еве една чудна работа да ви кажам..(бар за мене) ...учам заедно со еден металец..онака свири има бенд слуша метал едно друго..НАЈДОБАР е во цел клас..лани зема пофалница за првенец на генерација а и годинава..го бива бе
А кажи ми еве кога си видела металец со Слејер мајца што си помислила за него? Како си го оценила, што си заклучила?![]()
Mnogu moesh da otcenish za karakterot na choek po toa kako se oblekuva.
Na kraj kraeva, toa kako se oblakash e slika na toa kako razmisluvash.
Jas ko kje vidam nekoj cel u crno so Slayer maica, znam deka e metalec i deka slusha metal.
Jas slusham chill out, pa sho, trea da si zalepam etiketa "Tricky" na chelo?
Ne velam deka metalcite shto furaat stilovi, se nenormalni, tuku ne gi gledaat prioritetite u zhivotot.
Dali e pobitno da furash mazohistichki stil so pirsovi nasekade, lanci, crni obleki, dolgi kosi i bradi, i da bidesh "svoj" ili pobitno e odvnatre da se izgraduesh ko lichnost, a ne nadvoreshno?
Spored mene, site onie lugje na koishto spored nivniot "stil" na onlekuvanje mozhe da im se stai etiketa, se kremci -.-
Ne se originslni i plitki se.
Protiv metalcite konkretno, neam nishto..
Naprotiv, simpatichni mi se <3
Ај да се само-цитирам:
Нешто нејасно?