LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Јас не сакам металци зошто секоја вечер се на гобиштата и ги крадат свеќите и благата пченица од горбовите и цртаат бркови на оние кои имаат слика на плочата.
Тоа ти се вика сезонаши, завршува лето, кратат коса се...облакаат нормално и стануваат меинстрим фаци - мамини мази кои си идат дома во 10 на топло млеко, буквално.Незнам што е форава.. Одам у парк сите што до вчера шетаа миничи и штикли..оп.. преку ноќ металки станале.
Во Јбт отидов да видам што нови фаци има.. Цела прва - сите нови фаци емо, даркери и металци.
Корчагин - исто
Што се дешава? Дали сите што до вчера беа *крем де ла крем еурокрем* станаа металци??? Металот нов тренд?
Или неможат да ја најдат границата помеѓу емо и метал?
Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.Јас се носам скејтерски (некои млади така викаат) а се сметам за авангарда.
Се зезам.
Како бе да не те познаам ?
Сигурно е до штиклите...
А кога ја носш AC/DC маицата носиш ли и темна/црна шминка и креон ?
А тетовирана ли си?
Не си металка тогаш, ме разочара...Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.
Да бее, а иначе мораш да со облеката да се докажуваш шо слушаш!Не си металка тогаш, ме разочара...
Па како мислиш ти?Да бее, а иначе мораш да со облеката да се докажуваш шо слушаш!
Мој тип, иста ко мене ! и ја не ставам креон не носам штикла а само имам мала тетоважа “ЈНА 1957“Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.
Eте, гледаш како се слагамеМој тип, иста ко мене ! и ја не ставам креон не носам штикла а само имам мала тетоважа “ЈНА 1957“
А слатко ти е да пиеш човечка крв а ???Мене ми е срам така да се облекувам
Ништо тогаш... жалам... металка си.Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.
Тогаш ти бараш патлак, овај де некој металец !Мој тип, иста ко мене ! и ја не ставам креон не носам штикла а само имам мала тетоважа “ЈНА 1957“