Металци и стереотипи и предрасуди за металците

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас не сакам металци зошто секоја вечер се на гобиштата и ги крадат свеќите и благата пченица од горбовите и цртаат бркови на оние кои имаат слика на плочата.

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
906
Дрогираши и сатанисти шо спијат во ковчези дома под кревет.

Имало на времето така едно дете. Слушал многу Metallica и почнал да спие во ковчег шо го криел под кревет. Се зачленил во „Црна ружа“ и секоја вечер правеле ритуали. Секоја вечер спиел во ковчегот. Ама еден ден се заробил во ковчегот и неможел да излези и се загушил во ковчегот.

И кога го нашле во ковчегот, в раце држел црна ружа!

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
А имам слушато дека некои шо слушле Boddom си пикале разни предмети во г'з...
Младост - лудост...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Тоа металците треба да се усмртат сите!

S

smart ass

Гостин
Полека дете...Топилница и Макстил не се за усмртување:)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Незнам што е форава.. Одам у парк сите што до вчера шетаа миничи и штикли..оп.. преку ноќ металки станале.
Во Јбт отидов да видам што нови фаци има.. Цела прва - сите нови фаци емо, даркери и металци.
Корчагин - исто
Што се дешава? Дали сите што до вчера беа *крем де ла крем еурокрем* станаа металци??? Металот нов тренд?
Или неможат да ја најдат границата помеѓу емо и метал? :tapp:
Тоа ти се вика сезонаши, завршува лето, кратат коса се...облакаат нормално и стануваат меинстрим фаци - мамини мази кои си идат дома во 10 на топло млеко, буквално.

Епа слабо реплицирав на пост стар 3 години омг!! :pos:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Јас се носам скејтерски (некои млади така викаат) а се сметам за авангарда.
Се зезам.

Како бе да не те познаам ?
Сигурно е до штиклите...

А кога ја носш AC/DC маицата носиш ли и темна/црна шминка и креон ?
А тетовирана ли си?
Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не носам штикли, само за матурската облека.Па може да ставам креон, ама ретко.И не, не сум тетовирана.
Мој тип, иста ко мене ! и ја не ставам креон не носам штикла а само имам мала тетоважа “ЈНА 1957“

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Имам еден другар порано кога че поминевме покрај Ченто (во Прилеп) викаше дека бомба требало тука да фрли сите да ги истепа. Знам дека беше наменето тоа за мене да го променам стилот на музика, облека, ама јбг си останав ист. Во право сте тоа дека самодокажувањето кој колку е металец е глупа работа, шо ме боли мене дали некој сајт објавил дека тие и тие се најдобри металци, се знае дека секој си има различни вкусови, размислувања. Основно е да се поминат почетоците на рок/метал музиката за да можиш да ДИСКУТИРАШ на таква теема, понатаму гледаш шо ти се допаѓа и на тоа се навлекуваш. Најмногу од се ги мразам сезонците или фејкерите шо че лупнат старки, темна облека за да влезат во било какво друштво или за женска/дечко.
Најважно од се: не им обрнувај внимание на фаците околу тебе шо ти префрлаат или те навредуваат оти носиш црно, старки(по нивно шангајки), оти слушаш попој, ненормални, оти носиш шилци на рацете (кој како милува).

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Мене ми е срам така да се облекувам :vozbud:
А слатко ти е да пиеш човечка крв а ???

--- надополнето ---

Ништо тогаш... жалам... металка си.
Прими сочуство.

--- надополнето ---

Мој тип, иста ко мене ! и ја не ставам креон не носам штикла а само имам мала тетоважа “ЈНА 1957“
Тогаш ти бараш патлак, овај де некој металец !
little шала

Kajgana Shop

На врв Bottom