Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
Деттето е изгледа по металската музика... се гледа, неуротичен е.Летри дај бе легни нешто аман, и не се замарај со работи што не те засегаат и не ги разбираш.
Деттето е изгледа по металската музика... се гледа, неуротичен е.Летри дај бе легни нешто аман, и не се замарај со работи што не те засегаат и не ги разбираш.
За кој позери??????????????????????????????????ја иам и песна анти позери овакви напишана ама не ја постувам ради плагијатори... ке слушате коа ке дое време треш е
за сите позери брат овие новопечени металчиња... треш е песната можда ке ја слушнете на некоја свирка ако се збереме конечно со баграта да напраиме нешо...За кој позери??????????????????????????????????
Без разлика...ти пак си глупДеттето е изгледа по металската музика... се гледа, неуротичен е.
лол ама дирекно х)Без разлика...ти пак си глуп
Maда не сваќам каква веза има емото шо си го објаснувала... емото не е метал а темава е за метал и металци... абе едно исто се збори најубаво е да се затвори темата... си знаеме ние какви сме си... НЕ СМЕ ТАКВИ КО ШО ЗБОРАТ! Кој не знае боље ондак знае... а и на крај па преку кур кој шо збори за мене божем многу ми е гајле... И ваков ко шо сум си иам другари и има луѓе шо ме сакаат...Емо-то е од Америка и многу гледање филмови... И најтрагично е што многу мали деца од да речеме 5-то 6то одделение го виделе некаде стилот и зимаат се кастрат со жилети во рацете си "гравираат" некои фикс изреки со главно песимистичка содржина . А во денешно време е морално најлесно и најнормално или да имаш бенд или да се носиш како некој на телевизија ,не е важно што истиот нема благе везе, битно е што да речеме Никол од Pussy cat dolls се носи провокативно и што основци тоа го копираат. Истото се случува и со металските фазони. Иако , немам стереотипи. Не мислам дека ако носиш црно мора да си наркоман пијаница агресивен итн итн. После некое време ќе се види кој од тие што се облекуваат и однесуваат по некој терк , го правеле тоа заради моментален локален тренд а кој не...
Е за ова респект. И јас сум металец а во мојо град Прилеп има толку портари портарки шо не можиш глава да крениш од нив. За то живеј за тебе не живеј за народо и ич тулето не те боли и шо е најбитно не треба да се замараш со туѓите мислејна.:helou:Не е никаква коинциденција што сум имал многу искулирани моменти токму со металци. Покрај тоа што се паметни, исто така немаат предрасуди, нешто со кое мн малце луѓе можат да се пофалат. Си живеат за себе и не се топат во сивилото на нашата Македонија. Во секој случај, стереотипи,нестереотипи, не можат да им се фанат на малото прсте. Посебни се за разлика од, останатиот помочан народ.
Добро дали се имаш ти преслушано шо зборуваш BTW не сум партиски определ :uvo:Металците се сите редум од СДСМ оти металците не веруваат во Бога и го пљукаат насекаде и му се смејат на Исус така да се тие сите комунисти а сите знаеме дека комунистите се во СДСМ така да и металците се од СДСМ.
Во душата се сите металци комунисти. Ти можи не си партиски опреден али ако си металец, та аотоматски значи дека си против црквата и Бога исто ко шо беа Маркс и Енглез кој шо го измислија комунизмо.Добро дали се имаш ти преслушано шо зборуваш BTW не сум партиски определ :uvo: