Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
другата страна ќе има некој кремец со розева кошула и ципела што гледа лево-десно некој попреку да не го погледне.
Ете ви пример дека скинхедите не се насилници. :)

Браво Браво кремчиња:)

Член од
17 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
2
Металскиот живот е тежок (физички) и не може секој да го издржи (зборам за мое време) Битола зима минус 20 навечер а седиш во до болка тесни фармерки и кратко кожно под кој не бери дебела фанела ил џемпер и осеќаш како ти одумираат полека ткивата од студ, Лето +30 излегуваш во тесни до болка фармерки и кожно во кое потиш како свиња (најголеми потрошувачи на пудри бевме во Битола поради спотнати газови), да не зборувам за чести тепачки опивања и речиси невозможност да си фатиш женска бидејќи бевме категоризирани како мањаци, сатанисти дрогаши.....
Пеер, па како да не е тежок металскиот живот?
Сите тие непроспиени ноки се до разденуванка со вино, и муабети кој се подобри, Мегадет или Металика. ДОма не ти текнува да си одиш, иако си премрзнат, но остануваш радикален на Џејмс Хетвилд и со другарот, он кутриот прстите му помдреле свирејки ја За кого биат камбаните. А ти видно запиен и со водени нозе од снегот пееш зарипнато.
На најголемиот студ гордо ја носиш мајчката Напалм Дет и секој пат кога ке се спомне Ајрон Мејден, правиш пантомима како свириш некое гитарско соло. Е,е,е.е...
СО умов на се надевам малку одраснат, се прашам, дали бубрезите ги оставив на една "металската" клупа во гимназија или на некоја "традиција" у паркот на која не сум се секавал никој пат, оти правејку муабет за Шулдинер, сум се опил толку многу и сум заборавил неколку дена да си идам дома!

Сме иделе како номади, за да ја купиме "најстарата" "оргиналка" од Слеер, по најголемото жешко. Сме ги знаеле сите текстови на Мејден и баладите на Цепелин, сме свршувале на Парпл, сме ги обожавале Јурајах Хип! Сме наздравувале на Бек ин Блек!

Да не зборувам за цел тој рахитис собран од по подрумите, пушејки цигари и слушајки Креатор! Влечење канти и ренгенски снимки, и правење инстант бендови во кој ке мааме Сепултура или инстант тепачки, ама пред тоа си пиел на Пантера...

Извинете на малку ретрово, ама погоре цитираниов сопатник, ми направи таков филм!

U

UnholY

Гостин
Добро бе не ме напаѓајте мене :)
Еден тип што наводно не значи ништо, глуп е ваков таков, секој негов пост е цитиран на темава и му е одговарано со дупло поголеми постови.
Па уште се убација "мудреци" ко Разиел, Unholy и останати што почнаа да го навредуваат човекот, да го нарекуваат алкохоличар, морон, лудак. Баш затоа што не им е гајле што мисли и што пишува :icon_lol:
И се додека си постојат умислени деца што мислат дека се курац ипол ко нив, ќе има и чичко ко Лет3 да ги ремети.

Абе будало, откаде се најде па ти, да се сметаш за компетентен да сереш тука?
Копрофагичар, самопрогласен интелектуалец, соперник на ''металците''( не ја сакам оваа референца, ама морам да ја употребам).
Стариот ретардиран дедо не ремети никого, пошто мозокот веќе му е пристигнат до стадиум на ретардација од највисок степен, со симптоми кои иницираат дефекација.

Не го навредувам со тоа шо го нарекувам ретардиран, морон, будала, психипоат, откачен старец и уште милион останати псевдоними, пошто сум реален и ја кажувам вистината.
Старецот си има тешки психички проблеми, и итно му е потребна медицинска помош, и конзумација на поголема доза на антидепресанти.

Баш така, не ми е поентата да му го докажувам спротивното, туку да си го ладам со него.
Ако не си го ладам со ретардирани морони, со кои други.
А, ти можеш да му го јадеш изметот на Летнатиот три пати, по другите теми.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Копрофагичар, самопрогласен интелектуалец, соперник на ''металците''( не ја сакам оваа референца, ама морам да ја употребам).
Стариот ретардиран дедо не ремети никого, пошто мозокот веќе му е пристигнат до стадиум на ретардација од највисок степен, со симптоми кои иницираат дефекација.

Не го навредувам со тоа шо го нарекувам ретардиран, морон, будала, психипоат, откачен старец и уште милион останати псевдоними, пошто сум реален и ја кажувам вистината.
Старецот си има тешки психички проблеми, и итно му е потребна медицинска помош, и конзумација на поголема доза на антидепресанти.

Баш така, не ми е поентата да му го докажувам спротивното, туку да си го ладам со него.
Ако не си го ладам со ретардирани морони, со кои други.
А, ти можеш да му го јадеш изметот на Летнатиот три пати, по другите теми.
Ете зошто треба луѓето да користат кондоми!
Замисли вакво нешто да го имаш за свое чедо !!!!!

U

UnholY

Гостин
Да бе ретардиран.
Баш, пошто некои најголеми глупаци не користеле кондоми, си испаднал ти.
А, инаку оти си толку тешка будала?

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
-----------------------------------------
Лет е уствари далеку попаметен од сите вас .. а вие да имавте 2 грама мозок, уопште немаше да се замарате со него !

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Дал да се смеам
ил банирам
твојот пост
сешто кажуваа...

И некој риф љут сега да оди во позадина....

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
незнам металците според мене се луѓе со поинаков начин на живот ... јас тие што ги познавам се добри луѓе ... иако постојат некакви стереотипи за нив.Јас тие што ги познавам се супер...интересен ми е нивниот начин на живот...едноставно за ништо не им е гајле

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Пушти си Еминем - Just don't give a fuck,и не се нервирај дотолку.

Зашто вака сам си наштетуваш и ќе создадеш стереотип за агресија,не дека го немаше предтоа.
Уживки4,Лет3 се докажа веќе,и 4 страни по ред и јас и други пишуваа дека ако му реплицирате,ќе му ја докажете само поентата,но неуспеавте да го акнете на игнор.

Дајте малце поненападно,нема место за персонални навреди. :)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ај нек се јават сите металци на кој им смета мислењето на околината за нив? Нек се јават сите кои за себе мислат дека се металци а душевно патат оти ги сметаат за поинакви?

(унхоли ти не се јавувај, збораме за фигуративна душевна патња, твојата душевна патња е поинаква - патолошка за тебе ќе отвориме друга тема)

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Планирам да бегам за брзо, па да опоменам уше еднаш, пред да чистам утре :)

U

UnholY

Гостин
Па ти ни таму неможеш .. а камо ли овде :pipi:
Пишав пред малку дека е очигледно, по постовите.
Знаеш дека почнав да креирам планови да те земам за животен ментор?
Пошто, планирав да го допрам интелектуалното дно, и да постанам психички инфериорен, а ти несомнено ќе ми помогнеш.
Инаку, не сакам да дојдам во Играчница, пошто ти си таму, на интелектуалниот трон низ темите.
Немаш конструктивен пост на ниедна дискутабилна тема, со исклучок на излишните коментари.
Тоа доволно кажува, за твојата подпросечна интелегенција.
Патем, јас веќе не пишувам да не одам оф топик и понатаму, ама би можело да се одреди колатерална особа, шо ќе ги прегледа постовите обострано па да видиме каков заклучок ќе резултира сето тоа.

Толку.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Ај кажи како си ти компетентен, и само немој да си го ладиш со мене :icon_lol::icon_lol:
И престани да користиш "паметни" зборови, дека кога стојат покрај збор ко морон не звучиш мудро.

U

UnholY

Гостин
Ај кажи како си ти компетентен, и само немој да си го ладиш со мене :icon_lol::icon_lol:
И престани да користиш "паметни" зборови, дека кога стојат покрај збор ко морон не звучиш мудро.
Сигурно покомпетентен од тебе. :wink:
Ај, доста е тука, продолжете инстантно да сушите газови на столот пред бирото, и земете едуцирајте се малку.
Ако, воопшто знаеш да читаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom