Ете ви пример дека скинхедите не се насилници.другата страна ќе има некој кремец со розева кошула и ципела што гледа лево-десно некој попреку да не го погледне.
Браво Браво кремчиња
Ете ви пример дека скинхедите не се насилници.другата страна ќе има некој кремец со розева кошула и ципела што гледа лево-десно некој попреку да не го погледне.
Пеер, па како да не е тежок металскиот живот?Металскиот живот е тежок (физички) и не може секој да го издржи (зборам за мое време) Битола зима минус 20 навечер а седиш во до болка тесни фармерки и кратко кожно под кој не бери дебела фанела ил џемпер и осеќаш како ти одумираат полека ткивата од студ, Лето +30 излегуваш во тесни до болка фармерки и кожно во кое потиш како свиња (најголеми потрошувачи на пудри бевме во Битола поради спотнати газови), да не зборувам за чести тепачки опивања и речиси невозможност да си фатиш женска бидејќи бевме категоризирани како мањаци, сатанисти дрогаши.....
Добро бе не ме напаѓајте мене
Еден тип што наводно не значи ништо, глуп е ваков таков, секој негов пост е цитиран на темава и му е одговарано со дупло поголеми постови.
Па уште се убација "мудреци" ко Разиел, Unholy и останати што почнаа да го навредуваат човекот, да го нарекуваат алкохоличар, морон, лудак. Баш затоа што не им е гајле што мисли и што пишува
И се додека си постојат умислени деца што мислат дека се курац ипол ко нив, ќе има и чичко ко Лет3 да ги ремети.
Ете зошто треба луѓето да користат кондоми!Абе будало, откаде се најде па ти, да се сметаш за компетентен да сереш тука?
Копрофагичар, самопрогласен интелектуалец, соперник на ''металците''( не ја сакам оваа референца, ама морам да ја употребам).
Стариот ретардиран дедо не ремети никого, пошто мозокот веќе му е пристигнат до стадиум на ретардација од највисок степен, со симптоми кои иницираат дефекација.
Не го навредувам со тоа шо го нарекувам ретардиран, морон, будала, психипоат, откачен старец и уште милион останати псевдоними, пошто сум реален и ја кажувам вистината.
Старецот си има тешки психички проблеми, и итно му е потребна медицинска помош, и конзумација на поголема доза на антидепресанти.
Баш така, не ми е поентата да му го докажувам спротивното, туку да си го ладам со него.
Ако не си го ладам со ретардирани морони, со кои други.
А, ти можеш да му го јадеш изметот на Летнатиот три пати, по другите теми.
Да бе ретардиран.Ете зошто треба луѓето да користат кондоми!
Замисли вакво нешто да го имаш за свое чедо !!!!!
Ете зошто треба луѓето да користат кондоми!
Замисли вакво нешто да го имаш за свое чедо !!!!!
Пишав пред малку дека е очигледно, по постовите.Па ти ни таму неможеш .. а камо ли овде
Ај кажи како си ти компетентен, и само немој да си го ладиш со менеАбе будало, откаде се најде па ти, да се сметаш за компетентен да сереш тука?
Сигурно покомпетентен од тебе. :wink:Ај кажи како си ти компетентен, и само немој да си го ладиш со мене
И престани да користиш "паметни" зборови, дека кога стојат покрај збор ко морон не звучиш мудро.