Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Грешка си.

И ајде доста офтопик :wink:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Зошто денес се што ќе потрошам ми се рачуна двојно?? :nesvest:

пример: сум потрошил 5МБ а она страната ми рачуна ко 15МБ да сум истрошил

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Зошто денес се што ќе потрошам ми се рачуна двојно?? :nesvest:

пример: сум потрошил 5МБ а она страната ми рачуна ко 15МБ да сум истрошил
нема везе, ја поправија грешката и дури и ми го вратија download-ot како што си беше пред да се изретардира :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да не знае некој што беше проблемот последниве неколку дена, цело време паѓаше нетот, а вчера воопшто не ни имав цел ден. Ај ако знае некој нешто да ме информира ако може :smir: Благодарам:smir:

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Да не знае некој што беше проблемот последниве неколку дена, цело време паѓаше нетот, а вчера воопшто не ни имав цел ден. Ај ако знае некој нешто да ме информира ако може :smir: Благодарам:smir:
Зајче, не беше проблемот само кај тебе, туку и кај сите корисници на ОННЕТ, ги прашав вчера во централата, ми рекоа дека проблемот е до нив и дека наскоро ќе го решеле. Инаку, кај мене сега интернетот е стабилен

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Зајче, не беше проблемот само кај тебе, туку и кај сите корисници на ОННЕТ, ги прашав вчера во централата, ми рекоа дека проблемот е до нив и дека наскоро ќе го решеле. Инаку, кај мене сега интернетот е стабилен
Фала, еве и кај мене сега за сега е добро, па се надевам дека проблемот го решиле. :smir:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
И кај мене имаше проблем, ама сега ми е добар интернетот.
Брзината ми е околу 3.3 mbps

Не мислев на тоа, прво на двата пакета брзината е до 6 Mb/s (иако пишува до 4 Mb/s) на едниот пакет на ТК после 6000MB, доплаќаш 0.1 денари до 1500 денари максимум, а на пакетот од 500 ден. ја намалуваат брзината после 15-17GB (иако пишува после 6000MB), така да не се циганчат многу.
6 Mb/s? Вчера со другар што е на Телекабел правевме споредби на Speedtest и јас на Он Нет имав околу 3500 Mb/s, а тој на Телекабел 3400 Mb/s.
Така да, 6 Mb/s... Не ми се верува баш.

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Вчера бев до офнет да си платам последна сметка и да раскинам договорот поради завршување и ми викаат ‘‘а не може денес да го раскинеш се раскинува на крај на месецот, ќе си дојдеш на 31‘‘ си мислам јас што и е на оваа бе зашто да не можело денес да се раскине кога им ги имам сите сметки подмирено па уште на нова година да и доаѓам ама тоа ти е прости бе.
Некој да не има некое искуство со раскинување договор со офнет да ми каже што маки треба да видам бидејќи утре пак ќе им идам и ќе барам раскинување

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.438
Поени од реакции
18.413
Вчера бев до офнет да си платам последна сметка и да раскинам договорот поради завршување и ми викаат ‘‘а не може денес да го раскинеш се раскинува на крај на месецот, ќе си дојдеш на 31‘‘ си мислам јас што и е на оваа бе зашто да не можело денес да се раскине кога им ги имам сите сметки подмирено па уште на нова година да и доаѓам ама тоа ти е прости бе.
Некој да не има некое искуство со раскинување договор со офнет да ми каже што маки треба да видам бидејќи утре пак ќе им идам и ќе барам раскинување

СО СРЕЌА!!!

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Нема врска тоа, можеш слободно да си изгасиш. Исто како што ти приклучуваат нет, не ти пруклучуваат на први, така и сега можеш да си завршиш работа:icon_lol:

С

Спенсер

Гостин
иам WADSL on.net интернет, а имам и рутер дома,преку кој еден PC и еден LAP TOP зема интернет,е сеа,каква IP имам јас?? статичка,динамичка????

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.615
Поени од реакции
766
дали приметивте или тоа е само кај мене брзината е намалена на 4 Mb/s. иако пред некоја недела беше 6 Mb/s. говорам за соло 101 пакетот на он нет иако чекам да ме префрлат на дуо ехтрем кој на форумов велат е катастрофа:helou:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
On.net не е провајдер само се обидуваат тоа да бидат
немаат никаков однос спрема корисниците
и тој славниот дуо екстрим изгледа по други градови нема да го нудат, а ни цело Скопје не било покриено
не бива ништо од On.net

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom