Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.662
Сметката да ја платам во Он Нет и да се жалам таму или па да ја платам во пошта и со таа сметка да отидам во Он Нет?
Друже што си се фатил со таа пошта не знам?Зошто да правиш дупла работа бе да идеш по пошти па да идеш во Он Нет како да не знаеш дека сметката може да си ја платиш и во Он Нет.Плати си во Он Нет и побарај им таму да ти пуштат 4mbps чим немаш а веќе го имаш направено тој договор.

Член од
27 септември 2008
Мислења
375
Поени од реакции
24
Мене без да потпишам договор ми дадоа 10GB ама брзината е уште 1.5MB/S.Дали и брзината ке ја зголемат сами на 4MB/S или за тоа треба да отидам таму?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
114
Поени од реакции
18
Друже што си се фатил со таа пошта не знам?Зошто да правиш дупла работа бе да идеш по пошти па да идеш во Он Нет како да не знаеш дека сметката може да си ја платиш и во Он Нет.Плати си во Он Нет и побарај им таму да ти пуштат 4mbps чим немаш а веќе го имаш направено тој договор.
Се фатив за поштата зашо имам тука на 2 чекори што се вика а Он Нет не ми е баш блиску. А сметкава последна ја платила мајка ми, ваљда може со платената сметка да отидам таму за да не чекам уште еден месец за наредна сметка.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671

Со дуо добиваш:

• супербрз и неограничен интернет;
  • неограничени разговори во Онтел и 300 минути гратис кон другите фиксни мрежи.
  • заштеда на сите видови разговори (на фиксен, кон мобилни и во странство) до 70 %;
  • бесплатно задржување на постојниот фиксен број.
  • без претплата во Телеком

pff na makedonski im plakam mesecno od 1700 do 2200 denari za telefon 07* mi e isklucen a i ne zboram mnogu ama so tie davackite jadat e sea WADSL korisnik sum od pocetok i sum prezadovolen do sea imase po nekoi zaebancii ama ni t-home ne davat 100% mesecno ok ovaa ponuda za 1400 denari izgleda prekrasno ama dali e toa tocno i kolku e FUP(fair use policy) poso gi gledam deka uste ne im se pusta srce da mozeme nie korisnicite da uzivame vo netot dali nekoj se ima izgoreno so vaa gorenavedena ponuda i neka kaze kolku smetka mu stignalo ako ima pa da vidam(e) dali se isplaka takvo nesto ako odime na t-home neograniceno +telefon+pretplata = 2500 do 3000+ denari mesecno za neograniceno uzivanje a on.net za 1400 ti nudi 3 vo 1 za 1400 denari

ajde koj ima info neka kaze ako ima fup ondah dial up za 160 dena :pos2:
edit :

ah sea gleam ne bile 1500 bile 1800 da gi ccc

Мене ме интересира за овој DUO EXTREME ,, имали некој од вас таков интернет.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
еден другар има соломини 24 па прашува дали кога ќе ги помене тие 100мб дали за 90 ден има уште 500мб или уште 1 гига

I

Ivan_FBI

Гостин
Некој што има соло 15 да ми каже како е кај него брзината? Гледам ми пуштиле 4 мега бита без никакво барање и продолжување на договорот.. А ако веќе решиле да пуштаат значи треба да имам 5 мега бита и 30 гига лимит...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Некој што има соло 15 да ми каже како е кај него брзината? Гледам ми пуштиле 4 мега бита без никакво барање и продолжување на договорот.. А ако веќе решиле да пуштаат значи треба да имам 5 мега бита и 30 гига лимит...
ја брат сум на соло3 и кај мене се 4 мега бита и само 3 гига даунлоуд :)

Член од
5 октомври 2008
Мислења
30
Поени од реакции
3
тие со беја на соло3 сега се соло10 брзината е 4 мегабита за истите пари ова е од ОН.НЕТ...:baeh:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
и што ако продолжиш една година договор ? не ги бива демек ?

имам он нет и на работа и дома и сум презадоволен :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom