Он.нет со нови Solo (adsl) пакети!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 септември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0
Абе...од каде информација дека се работи за АДСЛ?? сто пати прашав :)
rymz ni jas ne najdov nikade deka pisuva deka e ADSL no zatoa dobiv odgovor od podrskata na onnet i vika vaka:

(17:53) On.net:SOLO uslugata e bazirana na ADSL tehnologija taka da ke mora da odi preku tel kabel

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Има можност и вајрлес истата цена е истите пакети како и АДСЛ но знамеме каква е стабилноста на WADSL знажи можеш да бираш.
Денеска се јавив во Онет (ги добив по 20 мин песни и мелодии) и ми рекоа дека овие понуди се само за АДСЛ и не важат за WADSL.

Од кај имаш ти таква информација?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.214
Поени од реакции
34.477
Денеска се јавив во Онет (ги добив по 20 мин песни и мелодии) и ми рекоа дека овие понуди се само за АДСЛ и не важат за WADSL.

Убаво си пишува римз, друго е што останативе не знаат да прочитаат.

Ова се веројатно Wadsl цени, во флаерот никаде не пишува дека е АДСЛ врска. Значи се по старо.
Читај погоре. Кој се јавил дознал. И мене ми кажаа дека Solo пакетите се базирани на adsl технологија.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Читај погоре. Кој се јавил дознал. И мене ми кажаа дека Solo пакетите се базирани на adsl технологија.

На жими мајка не им верувам...официјално нема ништо, кој им брани тоа да го пишат на флаер дека е АДСЛ? мутно нешто

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
На жими мајка не им верувам...официјално нема ништо, кој им брани тоа да го пишат на флаер дека е АДСЛ? мутно нешто
мутен е само Вардар и вашите глави....и јас се јавив и ми рекоа дека е АДСЛ.........читаш.....ај пак ќе ти напишам со поголеми букви АДСЛ...добро е вака ???

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Ja imam WADSL ce moze da migriram u ovoj paketov od 15 Gb sto?I ako moze sto treba da napravam ako znae nekoj

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.214
Поени од реакции
34.477
Ja imam WADSL ce moze da migriram u ovoj paketov od 15 Gb sto?I ako moze sto treba da napravam ako znae nekoj
Има 9 страни темава, а на секоја страна има го има пршањево и одговорот. Активирај ги очите малку :)
И да, можеш да мигрираш. Јас ќе мигрирам од WADSL на Solo101.

Член од
5 септември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0

Точно не важат за WADSL но ке можеш да се префрлиш од WADSL на некој SOLO пакет, инаку не знам како за мене службата на OnNet e секогаш достапна и како јас имам квалитетен и стабилен интернет а сите останати се жалат, најверојатно е нешто до вас а не до OnNet

Член од
5 септември 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Само да потпишеш анекс на договорот иди во продажен салон 10 минути работа и крај.

После ќе си чекаш 10 дена да те префрлат од старо на ново

Член од
5 септември 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Соло пакетите како што кажав може да бидат и WADSL ама размисли иста можност иста цена подобра врска што би избрал
Сигурно би избрал АДСЛ кабел си е кабел а не да се плашам кога ќе врне дали ќе имам интернет или не.

Иначе знаете ли која е финтата на ОН.Нет кога им реков брзина секогаш ми е од 28 до 412 кб/с они ми рекоа ГОСПОДИНЕ убаво пишува во договорот брзина ДО 512 кб/с

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Соло пакетите како што кажав може да бидат и WADSL ама размисли иста можност иста цена подобра врска што би избрал
Сигурно би избрал АДСЛ кабел си е кабел а не да се плашам кога ќе врне дали ќе имам интернет или не.

Иначе знаете ли која е финтата на ОН.Нет кога им реков брзина секогаш ми е од 28 до 412 кб/с они ми рекоа ГОСПОДИНЕ убаво пишува во договорот брзина ДО 512 кб/с
Да не се чудиш и кога ќе се бунеш за ADSL-от дека брзината не ти е 1mbps, коа ќе ти речат "ГОСПОДИНЕ убаво пишува во договорот брзина ДО 1024 кб/с"

Член од
5 септември 2007
Мислења
15
Поени од реакции
0

А од каде ти е на тебе таа смешна информација дека SOLO пакетите се достапни и WADSL ?

Член од
5 септември 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Eпа ќе морам и тогаш да се будам ако нејќам да давам 100 евра на гладно срце. за да раскинам договор

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.214
Поени од реакции
34.477
Да не се чудиш и кога ќе се бунеш за ADSL-от дека брзината не ти е 1mbps, коа ќе ти речат "ГОСПОДИНЕ убаво пишува во договорот брзина ДО 1024 кб/с"

Па кој провајдер ја гарантира брзината за домашни корисници? И вие сеа зборите и го тупите од инат...

Сите знаеме дека брзината зависи од повеќе фактори, како брзината на веб сајтот на кој се пристапува, оптовареноста на глобалната интернет мрежа, конфигурацијата на твојот компјутер, спајверчиња, штетничиња и други фактори...

И јас еднаш се исфрустрирав што според сите мерења добивав околу 390kbps, ама ми текна да заскенирам со Ad-Aware и Spybot - Search&Destroy, најдов 12 проблеми, ги исчистив и еве сеа имам над 520kbps.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom