А1 Македонија (VIP)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Да бе ќе го земеш оптимус х2 и после 2 години кога ќе видиш скоро 1200евра треба да платиш. :)

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Давајте 3000 денари секој месец**, ќе ви дадат телефони. Ако немате дигитрони, нека ве лажат. :)

**не го сфаќајте напишаново за Вас лично.
Ја мислам дека многу луѓе немаат дигитрони, ама затоа ќе земат телефон со дигитрон за 0 денари. Али тогаш касно е.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Затоа и прашав овде. И некако нелогична ми е понудава не знам што е то ексклузивно што го најавуваат?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Затоа и прашав овде. И некако нелогична ми е понудава не знам што е то ексклузивно што го најавуваат?
Е ајде де и мене ми се виде интересно сите телефони за 0, ама кога видов со која тарифа глава ме заболе. Ама има луѓе што се лажат.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Давајте 3000 денари секој месец**, ќе ви дадат телефони. Ако немате дигитрони, нека ве лажат. :)

**не го сфаќајте напишаново за Вас лично.
Абе за тие шо си прат олкава сметка таман им е, гага телефон.
Баш е логична понуудата, незнам шо очекувате со 300 денари месечно да ви дадат телефон од 500 евра

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Баш е логична понуудата, незнам шо очекувате со 300 денари месечно да ви дадат телефон од 500 евра

Реално гледано ни за тие 300 не ти даваат некој телефон за пофалба, иако те обврзуваат 2 години.

А јас мислам дека кога се прави ексклузивна понуда треба нешто да понудиш.......јас овде не гледам понуда.
Ништо не е сменето во однос на старите цени!

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Никогаш не ми стана јасно зошто Вип носи по 5 телефона на лагер.Ем гледаат дека се трошат ем не зимаат повеќе што е проблемот незнам стварнo

T

Tetro

Гостин

Муабетите беа за 3000, не за 300. Една нула на дигитронот повеќе, машко. :)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
кој модел ми препорачувате да земам до 5000 денари на минималниот пост-пејд пакет од ВИП ?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
кој модел ми препорачувате да земам до 5000 денари на минималниот пост-пејд пакет од ВИП ?
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=188 6000 ке ти излезе ама вреди
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=194 исто
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=160
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv_2/index.php?phoneId=184

Разгледај некој од овие тие се во тој опсег

Јави се на 12345 и таму ќе ги кажеш броевите

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Пред малку го направив првиот разговор од нова сим картичка и ми наплати 9ден/мин а нели ако си нов корисник автоматски ти ја дава онаа тарифа со 2.5 ден/мин? пробав да се снајдам преку контакт центарот ама е преполно со промоции..

Ке бидете љубезни да пишете како да се префрлам на таа со 2.5ден/мин ?

Вала :helou:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Пред малку го направив првиот разговор од нова сим картичка и ми наплати 9ден/мин а нели ако си нов корисник автоматски ти ја дава онаа тарифа со 2.5 ден/мин? пробав да се снајдам преку контакт центарот ама е преполно со промоции..

Ке бидете љубезни да пишете како да се префрлам на таа со 2.5ден/мин ?

Вала :helou:
Треба да ти стаса смс дека си на новата тарфиа, и јас така еб*в 60 денари ко ја активирав картичката мислев дека сум на новата тарифа автоматски.

Или поедноставно речено ова ти е една од педерските финти на ВИП. За среќа се случува само еднаш кога ќе ја активираш картичката, ама сепак остава МНОООООООГУ лош прв впечаток за операторот.

Така да не знам што се глупираат овие од ВИП со тоа, ама ајде нека му биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom