Божино
4815162342
- Член од
- 27 јуни 2007
- Мислења
- 8.603
- Поени од реакции
- 13.301
Фала многу! :helou:*101#
Стисни вака и Сенд , ке ти дојде состојбата на кредитот
Фала многу! :helou:*101#
Стисни вака и Сенд , ке ти дојде состојбата на кредитот
еве ги одговоритеај да прашам нешто и ја...
како може да видам кога сум недостапна кој ми ѕвонел?
и
како да видам на која тарифа сум?
однапред фала на одговорите:smir:
а за воа сум немала доволно кредитеве ги одговорите
ова е за кога си недостапна http://vip.mk/cm/offer/services/communications/called/index.php
значи веќе ми е уклучена така???
а за тарифата 1770 па 3 па 1
Со ставање на кредит од 100 денари, автоматски ти се активира. За активацијата ќе бидиш известен по СМС.Како се уклучува тарифата 2 денари минута кон сите мрежи?
Денеска ми го дадоа новиот SIM од ВИП, си го префрлив бројот од Т-мобиле.
Ми рекоа за една недела до 10 дена ќе ме префрлат на мрежата од ВИП.
Ах ко ќе му удрам на муабет!!!
Брзо одело ова префрлањево како што гледам, имал некој проблеми некакви?
а на пост пејд ,ли мора да бидеш ако се префрлиш? и колку пари чини префрлувањето?Денеска ми го дадоа новиот SIM од ВИП, си го префрлив бројот од Т-мобиле.
Ми рекоа за една недела до 10 дена ќе ме префрлат на мрежата од ВИП.
Ах ко ќе му удрам на муабет!!!
Брзо одело ова префрлањево како што гледам, имал некој проблеми некакви?
Општи услови при пренесување броја на пост пејд ,ли мора да бидеш ако се префрлиш? и колку пари чини префрлувањето?
Припејд ми е бројот и требаше да имам 240 денари на бројот од Т-мобиле. И тоа.а на пост пејд ,ли мора да бидеш ако се префрлиш? и колку пари чини префрлувањето?
има ли некоја тарифа на ВИП каде ќе може меѓусебно ја со др бр на ВИП ПРИПЕЈД ДА РАЗГОВАРАМЕ БЕСПЛАТНО????
Одговор тука :wink:По долго време дружба со Космофон, си купив бројче од ВИП.
Сега може ли некој да ми објасни како да ставам број во круг, дали е потребен кредит за тоа ?
И после тоа сакам да си ставам 200 ден за 1000 бесплатни минути со бројчињата у круг шо ми се, на кој начин се активира тоа или со самото ставање 200ден. кредит си се активира ?