Помош, проблеми, прашања, совети...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
abe ne e go naprev licenciran pisit windows is actived preku regedit go naprev hack ama pak zaebavat so to a inace nemam nesto so mi zemat procesi mn mali programi imam inace pak nemat nesto mn 6 ghz procesor imam.Ako mozit nekako da se popret samo da ne pram update pak.
Процесорот да не ти се вика Чак Норис?

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Ја вака коа пробувам да терам сеир, админиве ми ги бришат постовите.... неправда :nesum:

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1
abe ne e go naprev licenciran pisit windows is actived preku regedit go naprev hack ama pak zaebavat so to a inace nemam nesto so mi zemat procesi mn mali programi imam inace pak nemat nesto mn 6 ghz procesor imam.Ako mozit nekako da se popret samo da ne pram update pak.
Ej a kazimi na difolt li ti e procesorot 6ghz. zasto ubavo rece sephirot slab e, klokni go na 14ghz zasto youtube bara jak cpu koga go renderira videoto.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe Nov pc kupiv ne e toj stariot

Na stariot ni mi kocese ta na ovaj P4 Dual 3.00 Ghz

ama go naprev

Sega nemam kanta jas pc toj imat

A inace kaj mozit 14 ghz procesor so kazvit toj ne svajkam quad samo to mozit ama na 1.61 ghz so ne bese dual ne kocese ,nemat vrska letat sega

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1
Abe Nov pc kupiv ne e toj stariot

Na stariot ni mi kocese ta na ovaj P4 Dual 3.00 Ghz

ama go naprev

Sega nemam kanta jas pc toj imat

A inace kaj mozit 14 ghz procesor so kazvit toj ne svajkam quad samo to mozit ama na 1.61 ghz so ne bese dual ne kocese ,nemat vrska letat sega
Toj procesor e mnogu jak sto go imas blazesiti, bas sega i jas se cudam na tolku moken procosor da koci youtube.
mozebi od sto e mnogu brz i zatoa te zaebavalo, ednas i jas go imav istiot problem so procesorot.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
nemat vrska go naprev nesto update mi barase winot zato,sega za sekunda sve vcitvit.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ја вака коа пробувам да терам сеир, админиве ми ги бришат постовите.... неправда :nesum:
Треба да знаеш како, со усул малце, и да не знае жртвата дека се работи за сеир. Сеа не издаде:pos2:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ako moze pomos.Kupiv Window s7 od mmsoft vo resen i go instalirav ama 30 dena e kaj d a najdam kod
za da go registriram

A inace so e brz a mi zemat performansi kolku za xp

Aj ne morat najdov kodoj polno i sega e activiran

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Треба да знаеш како, со усул малце, и да не знае жртвата дека се работи за сеир. Сеа не издаде:pos2:
не знам зошто, ама мислам дека жртвата сеуште не забележува ... :pos2:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Instalirav windows 7 se e ubo duri i gta iv na 1280 mi se igrat ne kocit ama nesto msnov me zaebavat ,mislam ubo e sve vlegvit toj so .com so e ama imam eden msn so .fr vo nego nikako da vlezam samo ako vlezit do profilot i zakocvit .

Malku e glupa ama toa e.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Instalirav windows 7 se e ubo duri i gta iv na 1280 mi se igrat ne kocit ama nesto msnov me zaebavat ,mislam ubo e sve vlegvit toj so .com so e ama imam eden msn so .fr vo nego nikako da vlezam samo ako vlezit do profilot i zakocvit .

Malku e glupa ama toa e.
Инсталирај му, како поддршка, и Google Talk, мене така ми се реши истиот проблем.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
180
Поени од реакции
1

Malku e glupa ama toa e.
Da ne ne ti e licencirano MSN-to pa zatoa ti pravi vakvi problemi...???

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
mu instalirav google talk nemat gajle fala mn.

Sega pak eden problem ne znam kako da go resam.Koga imav vista grafickata na 256 mb od 512 mi se namale sega pak na sedmicava istoto go terat .Go prasav eden drugar i mi rece deka ne e kompatiblna so sitemot i trebelo nesto vo registrite da se gibat .Kako da napram sega da mi pisit 512

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
mu instalirav google talk nemat gajle fala mn.

Sega pak eden problem ne znam kako da go resam.Koga imav vista grafickata na 256 mb od 512 mi se namale sega pak na sedmicava istoto go terat .Go prasav eden drugar i mi rece deka ne e kompatiblna so sitemot i trebelo nesto vo registrite da se gibat .Kako da napram sega da mi pisit 512
Ти реков, Google Talk,му е мајката...:pos2:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ama ova e drugo so grafickata ne ja prepoznavat sistemov windows 7 i mi pisit deka e 256.Toa ne se preku Google Talk,barat nesto dr ama ne znam.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom