Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Според мене, најдобрите песни кај Тиатарците на едно ЦД!
нов албум, совршенство!

Албумот од Слипнот не сум го слушнал и не можам нишо да речам за него, али овај од Соуфлај го слушам и реакција еднаква на нула бе човеку...Мислам може ти си по овај стил на музика, со џамперски шмек, али мене ми е преку глава од сиот тој таконаречен племенски дух, дивјачките рефрени, римите и монотоноста која владее на албумов. Ниту гостувањето на Vincent ( батката од Morbid Angel ) не ми го поправа впечатокот....
Али очигледно Mesaja има различно гледиште кога се работи за Соуфлај...![]()
. Поздраф
Пишав еден подугачки пост, али се замина у пизду мајчину, ми се рестартира комјпутерот:s. Сеа вака, И Meshuggah почнаа да ја тупат на последните два албуми, не викам не, инаку ја повеќе го сакам самото значење на зборот Meshuggah.
Никогаш не ми играло значајна улога дали се работело за некој познат или анонимен артист, и што ако е Макс Кавалера или Марк Ризо? Само мала споредба, кој беше Роналдињо во фудбалот пред 2-3 сезони, кој е сеа? Истото важи и за Макс, замо што кај него е разликата во една цела деценија и повеќе. Не викам не, продуктивен е, вади албуми, свири во живо, ама ете мене едноставно ми здосади со тоа што го напоменав и погоре: Ударни рефрени, племенскиот дух, неизоставните рими во текстовите, повторувањето на еден рефрен по десетина пати, ете мене ми пречи.
Не ти реков никаде не го слушај албумов, едноставно си кажав дека албумов не го сакам и крај, незнам што не е јасно тука? Од каде ли ти заклучоци дека во животот сум слушал малку, не сум компетентен за критика и такви ствари...?
Никој не те брани, спречува да го слушаш Conquer, од мене имаш целосно одобрение да го рскаш по цели деној и да уживаш.... Поздраф
![]()

Конечно и ова го дочекав: Само што го спуштив Death Magnetic од Metallica. Ајмо сега на слушање.
edit: според првиве 2-3 песни, можам само едно да кажам: Metallica are Back!!!

) А, за анфоргивен 3 ќе ми треба повеќе време за да ја сварам