My Neighbour's Ladies!:-D

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Локација
Пустец
Вака се бркаат женски,зашто типов да ги носи по кафичи,ресторани па потоа да им побара број од дома,кога може тој да им го даде?:vozbud:На некои луѓе стварно мозокот нема никогаш да им созрее!:tapp:
dsc01804wk4.jpg

И тоа па на сред улица паркирана:pos2:
dsc018051111vn9.jpg

Заинттересирани?...го имате бројот...what are you waiting for?!:pos2::pos2::pos2::pos2:

То се вели фраер со тапија, сигурно иде и на underground трки.
-Е неее...! :pos:
:pos:

Ја му титнав :vozbud:

Абе секави сељаци има, шо не ќе видиш:nenene:

можеше да го ставиш и во дневна доза сеир ...ама сепак е закон
хаха:)

Сабајле му се јавуваме со сестра ми и му маваме сеир ОБАВЕЗНО ќе пробам да го снимам разговорот:)и ќе го стаам тука

аууу е воа ти се вика Македонија:pos2: божеее... до толку ли е очаен типов бе :)

:pos: :pos: страшна работа е ова ахахахаха папак

Сабајле му се јавуваме со сестра ми и му маваме сеир ОБАВЕЗНО ќе пробам да го снимам разговорот:)и ќе го стаам тука
е ако го направите тоа свака част ќе биде весело :pos: :pos:

Па ај да го популаризираме дечково шо остаил број. Го печатиме на принтер ова и го лепиме по влезови, ќе има гарант заинтересирани кандидатки... очајнички. :pos:

UPDATE:
Леле типов е луд...Станувам сабајле и гледам дошол кај татко ми на забар и неговото познато MY LADIES си го "истетовирал" и на веспата кај предниот фар.Ќе сликнев ама тука беше,чекаше ред,срам ми беше.Него,ќе му го начекам и моторот кај и да е..:pos2:

Зашто срам...ако те праша нешто само намигни му:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom