Најубавите места за секс во Скопје

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Бариста има добри WС-0ња огледала од сите страни можете комотно да си ги гледате позите.:vozbud:

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Не мора мапа да се пушти да се снајдеш, ќе ти кажам каде е и таму ќе се најдеме:vozbud::vozbud::pos2::pos2:
Ако се има желба и воља не бираш место:sekss::pusk: ова сегде може дури и додека се возите:pos2::pos2:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
Не мора мапа да се пушти да се снајдеш, ќе ти кажам каде е и таму ќе се најдеме:vozbud::vozbud::pos2::pos2:
Ако се има желба и воља не бираш место:sekss::pusk: ова сегде може дури и додека се возите:pos2::pos2:

Многу е јасно сето ова што го пиша, ама некако друга е содржинава на темата, места се бараат кај што можеш да ставиш раце позади глава додека некоја ти прави :pusk:, а не да пазиш да не се акнеш у некоја бандера ебаго...:helou:

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Doma, pod jorgan, bez da se mislis dali nekoj ke te zamara, so spusteni roletni...:vozbud::vozbud::vozbud:

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
Место за романтична вечер

znaci od podamna se mislam kade moze da go iznenadam decko mi i da imame soba samo za nas dvajca na nekolku saati od vecerta....pa luge zapoznaeni li ste so vakov tip na mesta ...???:wink:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Секоаш треба да идемате некое ,,ваше место,, некое малце одалечено од цивилизацијата, напуштено, место за кое само вие двајца знаете, не мора да биде некоја хотелска соба, може да биде надвор и да биде романтично , а и крај на краиштата не е важно каде си... важно е со кого си ...:pipi:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
znaci od podamna se mislam kade moze da go iznenadam decko mi i da imame soba samo za nas dvajca na nekolku saati od vecerta....pa luge zapoznaeni li ste so vakov tip na mesta ...???:wink:
Ова што го прочитав некако повеќе ми иде за наслов Место за секс.
Такви места имаш многу, значи мноштво ефтини хотелчиња низ градов за една вечер, соба само за вас пиење јадење си носите сами :)
Ако е веќе за место за убаво поминување вечера бутур ствари имаш скоро во секое ресторанче во градов. GUSTO би ти го препорачал за таква работа

plaslivka

the princess of virginity
Член од
5 февруари 2009
Мислења
170
Поени од реакции
7
hm..me zamisli....ova so hotelskata soba ???:pipi:mi se sviga....pa luge ponudete nekoi vakvi mesta...kade ste bile i preporacuvate...nekoe ubavo mirno hotelce bez skrieni kameri hahahahaha,,,pozz

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Нема асални вециња во јавни локали.

Мене таму ми е гад да мочам, а не па да се сексам. :jaj:
Има, у Сити Галери (екс-типо).
Вецињата таму се почисти и поубаво мирисаат од спалните соби на повеќемина :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
12.012
Поени од реакции
18.830
Ако на некој не му се ака по планиње, на паркингот пред технолошки

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Кајгана форум
Тука можам да ги подјебавам србофилите, бугарофилите, рокериштата... како сакам кога сакам и ич да не ми е гајле дал некој ќе гледа нит да се мислам да се кријам.

Член од
12 декември 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
Nemozam da kazam najubavi mesta vo Skopje. Koga ke ni se pravi so partnerot ke pravime a kade ne e bitno, uzivame u seksot zatoa ne e bitno mestoto...

Kajgana Shop

На врв Bottom