Стипендии

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
И студентите на приватните факултети имаат стипендии, си аплицираат исто како и тие што се на државен, само што се рангираат одделно при доделувањето.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Друже ако е за средношколците ова, кажи ми пред колку време се стигнати парите.
И мене ме интересира. Со Rudess секој ден во банка веќе досадни станавме. Инаку сега сме 4та година средно, 3 години по ред земаме стипендија која до сега доаѓаше во декември. Оваа година касни и тоа многу касни. Знае некој што е работа или и ние како пензионерите на А1 да правиме жалба:smir:

Член од
12 декември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
И мене ме интересира. Со Rudess секој ден во банка веќе досадни станавме. Инаку сега сме 4та година средно, 3 години по ред земаме стипендија која до сега доаѓаше во декември. Оваа година касни и тоа многу касни. Знае некој што е работа или и ние како пензионерите на А1 да правиме жалба:smir:

Ne se srednoskolski tuku studentski stipendii

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Што е тогаш со средношколските?????!?

D

Deleted member 12196

Гостин
И јас ги чекааааааааааааам средношколските, но....

Член од
11 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
Не се секирај, јас сум уште позагрижен за ова :toe:
Затоа што, мојот индекс е на студентски прашања, требаше некакви договори да ни пишуваат, и сега не знам што ќе правам, како ќе го земам и дали ќе биде отворено!!!
Лелеееееееееееееееееееееееее ќе се убијам!!! Не ми се верува уште што ли нема да измислат :(((
абе зошто си се загрижил....земи индекс од твој колега што ги има запишано истите предмети и прати копија...нигде не пишува име на страниците каде што ги имаш запишано семестрите...:tapp:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
абе зошто си се загрижил....земи индекс од твој колега што ги има запишано истите предмети и прати копија...нигде не пишува име на страниците каде што ги имаш запишано семестрите...:tapp:
Колку што знам, токму затоа треба и првата страница од индексот да се фотокопира.:toe:

Член од
11 јануари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
во писмото пишува да се пресликаат само запишаните семестри...па и кога немаш друг избор подобро така да ги испратиш одколку ништо...

Член од
29 септември 2007
Мислења
151
Поени од реакции
3
Da ve prasam ako znaete, dali sega otkoga ja dobiv stipendijava moram da go odrzuvam prosekot i ponatamu??? Ne se spomnuva nisto vo konkursot za ova:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Da ve prasam ako znaete, dali sega otkoga ja dobiv stipendijava moram da go odrzuvam prosekot i ponatamu??? Ne se spomnuva nisto vo konkursot za ova:toe:
колку што знам просекот ти е клучен за да зимаш и следните години. ако си под просекот баран, ондак нема понатака да зимаш, ама нема да ти ја земат стипендијата...

освен ако не си помешала стипендија со студентски кредит.

Kajgana Shop

На врв Bottom