R
Reve0ke
Гостин
На приватен факс иста е процедурата како и за државен а за средно нз.И каква е процедурата за аплицирање? :smir:
На приватен факс иста е процедурата како и за државен а за средно нз.И каква е процедурата за аплицирање? :smir:
Друже ако е за средношколците ова, кажи ми пред колку време се стигнати парите.za tie so gi prodolzuvaat stipendiite stignati se parite za dva meseci
Еве ти, види си што те интересира.А може некој да ги наброи условите за аплицирање?
И мене ме интересира. Со Rudess секој ден во банка веќе досадни станавме. Инаку сега сме 4та година средно, 3 години по ред земаме стипендија која до сега доаѓаше во декември. Оваа година касни и тоа многу касни. Знае некој што е работа или и ние како пензионерите на А1 да правиме жалба:smir:Друже ако е за средношколците ова, кажи ми пред колку време се стигнати парите.
И мене ме интересира. Со Rudess секој ден во банка веќе досадни станавме. Инаку сега сме 4та година средно, 3 години по ред земаме стипендија која до сега доаѓаше во декември. Оваа година касни и тоа многу касни. Знае некој што е работа или и ние како пензионерите на А1 да правиме жалба:smir:
абе зошто си се загрижил....земи индекс од твој колега што ги има запишано истите предмети и прати копија...нигде не пишува име на страниците каде што ги имаш запишано семестрите...Не се секирај, јас сум уште позагрижен за ова
Затоа што, мојот индекс е на студентски прашања, требаше некакви договори да ни пишуваат, и сега не знам што ќе правам, како ќе го земам и дали ќе биде отворено!!!
Лелеееееееееееееееееееееееее ќе се убијам!!! Не ми се верува уште што ли нема да измислат ((
Колку што знам, токму затоа треба и првата страница од индексот да се фотокопира.абе зошто си се загрижил....земи индекс од твој колега што ги има запишано истите предмети и прати копија...нигде не пишува име на страниците каде што ги имаш запишано семестрите...
колку што знам просекот ти е клучен за да зимаш и следните години. ако си под просекот баран, ондак нема понатака да зимаш, ама нема да ти ја земат стипендијата...Da ve prasam ako znaete, dali sega otkoga ja dobiv stipendijava moram da go odrzuvam prosekot i ponatamu??? Ne se spomnuva nisto vo konkursot za ova