Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
hey ima nekoj ovde sto zema sipendija od Johanson C.? I dali nekoj znae ako imam prosek da li ke mozam pak da se prijavam i za stipendija od drzavava?

ви стигна ли договорот по пошта???мене ми стигна!!! од постарите генерациите велат дека ќе ги пуштат од кога ќе биле испратени сите договори, но кој знае????

ви стигна ли договорот по пошта???мене ми стигна!!! од постарите генерациите велат дека ќе ги пуштат од кога ќе биле испратени сите договори, но кој знае????

анексот ми стигна по пошта уште пред месец дена...ако е за така,досега на сите треба да им се стигнати...
ама who knows...only god...бар за Македонија
:pos2:

Најнова шпекулација-стипендии,кредити на 11 ти овој месец
:toe:

анексот ми стигна по пошта уште пред месец дена...ако е за така,досега на сите треба да им се стигнати...
ама who knows...only god...бар за Македонија
:pos2:

Најнова шпекулација-стипендии,кредити на 11 ти овој месец
:toe:
од каде оваа информација т.е шпекулација??:wink:

FAIL![/quote

Добро се планира ли воопшто да ни пратат стипендии??или ќе биде 1 ден пред избори.......па ова нема смисла ако потписавме договор треба и да се придржуваат кон него.Ако има некој информации ............зошто ова нема смисла:vozbud:

Па изборите се близу!!!

Да им пратиме забелешка: Нема стипендија - нема гласови!
Има и за април да пратат :)

Ипак мислам дека некое поголемо срање е во прашање. Вработените во високото образование кои се на договор на дело сеуште немаат земено плата од ноември навака. Нешто промена на сметки и глупости.

Да им пратиме забелешка: Нема стипендија - нема гласови!
Има и за април да пратат :)

Ипак мислам дека некое поголемо срање е во прашање. Вработените во високото образование кои се на договор на дело сеуште немаат земено плата од ноември навака. Нешто промена на сметки и глупости.

Така и ќе биде.

2 рати. Денес.
Види види.

Јас сеуште чекам за април :wink:

Знае некој шо бидна со стипендиите за средношколците? март е ебаго.

2 рати бе?!!!:uvo:
Што ли мислат овие во МОН!!!???
Мноогу ме нервира како ги исплаќаат парите,како ќе им стигне!
Па нели 3 рати треба да дадат!!??

Третата рата пред вториот круг!:pos2: Зарем сакате да ја земете и четвртата рата?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom