се шетавме со последнава моја шо идев пред 8ипол месеци по кеј, пред да се фатиме, и налеавме на тоа местото со цвекиња - кај скејт паркот кај камени мост, и и скинав ја цвеќе и клекнав пред неа и ја побарав за девојка, девојчето ме крена го зема цвеќето, го мирисаше, и ме гушна и не ми рече ништо, само ми се насмеа... и после почна да збори за тоа....отприлика, ми кажа дека и е потребно време да размисли.... по некој ден се наоѓаме пак на камени мост, отидовме седнавме на кеј... зборевме што зборевме, пак за тоа... и типката ми вика, абе што правиме ние??? и јас прашалници во глава, и одговарам ништо посебно и она мене ми вика, па види ги сите нешто праат а ја и ти се глеаме и збориме глупости само... и јас вчудоневиден останав и пак со прашалници... и после тоа ја прашав,а што сакаш да праиме??? и она ми се насмеа, и тогаш се приближив јас и ја бацив, и се смувавме....тоа беше 10.10.06. тие два дена после тоа со пораки на моб непрестано, на 12.10.06 се најдовме пак на камени мост и тогаш дојде и ме баци директно и тоа беше нешто за мене....и тогаш тој ден се фативме, беше интересно, јас сум тип кој лудува по романтика, така да имаше она доста романтични денови т.е. романтични изненадувања...
пред некој ден сакав да прашам една типка, ама неуспеав некако, неможам не си дозволувам некако....
и ми текна пак нешо такво....
ми текна следново: се наоѓаме на плоштад, на кругчето полно со цвеќиња... јас требаше да сум порано таму за да соберам некој букет да напраам и да ја чекам ама едната рака да ми е скриена позади.... доаѓа она, се поздравуваме и и викам да не каже ништо, клекнувам пред нејзе и сред полштад ја прашувам дали сака и и кажувам се што чувствувам за неа...нормално со подаден букет цвекиња....
или па можете со мече да го направите истото.... ваш избор хихихихи, среќно!!!
ако ја неможам можда би можел некој друг тип, наместо мене нели??? хехехе