Nokla N95 клон на Nokia N95

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
abe nova e ovaa n-95 slajdot si raboti najnormalno i sve e ok drugoto samo kamerata e 3 mp ne e 5 go vidov rabotev na nego :vozbud:. za istite pari mi davaat n-73 koristena 20 dena od covek so raboti u t-mobile . se mislam so da pravam inace ne e taka ko so vikate vie za nea :nesvest: .

Ете ти стопати боље од кинеската грдосија ... земи си ја Н73-ката милион пати е подобра од било кој кинез ... и камерата остај што пишува на сите кинези максимум е 1,3 или 2 мп ... немој со кинески да си играш ќе си ја мааш од глаа коа ќе и се расипе нешто - а брзо се расипува верувај

abe bratuced sonce ne me gre koga go gledam telefonot :kesa:. nz so da pravam i jas :S :drk:

хахахахахаха

нокЛа (Nokla) demek Nokia - Nokla

хахахахахахахахахахахаха
:pos2:

abe bratuced sonce ne me gre koga go gledam telefonot :kesa:. nz so da pravam i jas :S :drk:

Море убаво ти викат луѓето, земи си ја оригиналот Н73 и уживај, милион пати подобра опција ти е него ли за исти пари да земеш кинеска копија срање шит у боја канта драпај си меот што ке ти рикне за еден месец.

Добар телефон е Н73, еден од најдобрите што ги има Нокиа направено.

хахаха тооо која тешка пиратерија е во прашање. На втората слика приметете дека леќата е

Carl Zess ( оригинално се пишува Carl Zeiss) :vozbud:
оууууууу камера не 5, туку 5.5 аха. ОК.

13000 ?
од 1300 повеке не давам. Додуша незнам дали би дал и 1300...

хахахахахаха

нокЛа (Nokla) demek Nokia - Nokla

хахахахахахахахахахахаха
:pos2:

Море убаво ти викат луѓето, земи си ја оригиналот Н73 и уживај, милион пати подобра опција ти е него ли за исти пари да земеш кинеска копија срање шит у боја канта драпај си меот што ке ти рикне за еден месец.

Добар телефон е Н73, еден од најдобрите што ги има Нокиа направено.

хахаха тооо која тешка пиратерија е во прашање. На втората слика приметете дека леќата е

Carl Zess ( оригинално се пишува Carl Zeiss) :vozbud:
оууууууу камера не 5, туку 5.5 аха. ОК.

13000 ?
од 1300 повеке не давам. Додуша незнам дали би дал и 1300...

moz si u pravo ke razmislam pa ke vidam so kako xD:wink:

Друже нема никаква споредба Н73 со било кој кинески ... едноставно кинески е не го бива не е телефон тоа за мене кинез е чкарт :nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:

abe drugari sakam da zemam nokia n 95 nastaro ama strav mi da da ne e kineska kako mozam da ja poznaam.....Dali pisi nokia na nego ili NOKLA ????

Nokia be brat pisuva ti crno sakas da zimas.?

abe drugari sakam da zemam nokia n 95 nastaro ama strav mi da da ne e kineska kako mozam da ja poznaam.....Dali pisi nokia na nego ili NOKLA ????

Се познава од километар, се познава уште во рака коа ќе ја фатиш не е ист филингот, лоша пластика, лесен, звукот му е пискав, софтверот неможе да го копираат се познава ...

lugje vaka da vi kazam kineska nokia n96 ako e kineska eftina e i ista e so originalot i dobra e ne gi lazete samo lugjeto za dzabe ako e kineska ista e ko originalot na izgled i kvalitetna e i ima 2 kartici i za mnogu eftini pari ja kupuvas ,ako ja zemes nokia n96 nema da se zaebete veruj te za kineskata vi zboram zasto ja ja imav :) pozz:drk:

lugje vaka da vi kazam kineska nokia n96 ako e kineska eftina e i ista e so originalot i dobra e ne gi lazete samo lugjeto za dzabe ako e kineska ista e ko originalot na izgled i kvalitetna e i ima 2 kartici i za mnogu eftini pari ja kupuvas ,ako ja zemes nokia n96 nema da se zaebete veruj te za kineskata vi zboram zasto ja ja imav :) pozz:drk:

Никој не лаже ... ја лажам што викам дека кинеската е лоша ?

сепак зависи како ке се погоди, ако си го чуваш ке те служи и тој

abe ajde kineska kanta koj saka nokia n97 orginalot mnogu se razlikuva od kineskata nokia n97 a eden pisal na oglas orginal samo sto e kineska E ajde de sekakvi ropaci ima klikerot ne im raboti ako do tolku ne se razbira nekoj otvori baterija vidi pozadi so pisuva i ako ima premnogu lepenki a ne pisuva Made in Finland togas se znae so e :D pozz

e sega ako sakas nesto so e ekstra i dobro i sto mnogu ke ti sluzi se znae podobro od orginal zdravje jas imam nokia n95 8gb nokia n95 nokia n97 ama sve se orginal i so niv nemam nikakov problem za se mi sluzat a nokiata n95 8gb e majka za klipovi internet id i ne gi davam za nisto :D:D:D

што се однесува до мене јас никогаш не би купил кинески телефон подобро би собрал уште некој денар и би си купил оригинал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom