- Член од
- 28 февруари 2007
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 0
Го нема во Девајс Менаџер. А ако го извадам тој од 20 Гб и да ми остане само тој од 160 ке ми се пушти ли компјутерот? Немам Windows инсталирано на тој харддиск.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оооо супер, не ми бил цркнат. Го извадив и го ставив пак и работи сега. :zlo:
И имам уште еден проблем да споделам со вас.
Значи кога слушам музика на пример или било што на компјутерот многу често ми се губи звукот и треба да го мрднам приклучокот што е од звучниците за да преработи. Дали е до звучната нешто или да го мењам приклучокот?
треба да го мрднам приклучокот што е од звучниците за да преработи. Дали е до звучната нешто или да го мењам приклучокот?
Како можам да дознаам дали на лаптопов имам можност, т.е. слот за RAM Меморија?
Имаш ли ставено нови драјвери од АТИ ?ASUSx1600series e
Ako imas PCI slot za graficka ke mozes.Toa treba da vidis kakva ploca imas...Имам едно прашање: Имам компијутер со интегрирана графичка картица дали може да ставам и друга графичка пошто оваја ми е слаба.
Немора да е PCI слотот, може да има и AGP па да може да стави. Инаку тоа зависи од каква е матичната. Ако има некој од горенаведените слотови може, старата графичка ќе ја исклучиш во BIOS-от. Значи, во секој случај кажи која матична ја имаш па ќе ти кажеме дали може да се стави.:smir:Ako imas PCI slot za graficka ke mozes.Toa treba da vidis kakva ploca imas...
Абе ми цркна нешто ласерот на стариот ЦД/ДВД РВ/РОМ, купив нов, АТА, но кога го ставам не ми го подига виндоусот и ми вика нешто инсерт бут нешто... Што да правам? А стариот беше исто вака поврзан и работеше.