Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Аха...сФаќам како навива....:pos2::pos2::pos2:
Navivam za Arsenal u Anglisko, samo ne sledam mnogu mnogu sto se desava u ovoj transfer period, porano poaktivno pisuvav na stranava pa me nemase dolgo vreme i sega se vrakjam. So samo zboris koga ne znaes. Sonne fala na reputacija, pamtis koga site bevme u crveno i toa dlaboko zaradi gjavolive. Aj malku vnesete me u noivive transferi

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Navivam za Arsenal u Anglisko, samo ne sledam mnogu mnogu sto se desava u ovoj transfer period, porano poaktivno pisuvav na stranava pa me nemase dolgo vreme i sega se vrakjam. So samo zboris koga ne znaes. Sonne fala na reputacija, pamtis koga site bevme u crveno i toa dlaboko zaradi gjavolive. Aj malku vnesete me u noivive transferi
Епа штом е така...тогаш ок е...Јас дека прв пат те гледам заради тоа...Или ако пишуваш не е толку активно како нас...

Епа Знајш дека Вермален дојде, сега РвП го продолжи договорот, само Ебуе останува тоа да го направи...

Веројатно е дека Ебуе ке биде трампан со Фелипе Мело од Фиорентина, и плус пари од наша страна...

Сите кои беа тука ги продолжија договорите, и задоволни сме од тоа..

Повредените полека но сигурно се вракаат, па можеме Росицки и Едуадро да ги сметаме како два нови трансфери...

Имаше и Шпекулација за Цана од Марсеј, но подалеку сме од него...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Епа штом е така...тогаш ок е...Јас дека прв пат те гледам заради тоа...Или ако пишуваш не е толку активно како нас...

Епа Знајш дека Вермален дојде, сега РвП го продолжи договорот, само Ебуе останува тоа да го направи...

Веројатно е дека Ебуе ке биде трампан со Фелипе Мело од Фиорентина, и плус пари од наша страна...

Сите кои беа тука ги продолжија договорите, и задоволни сме од тоа..

Повредените полека но сигурно се вракаат, па можеме Росицки и Едуадро да ги сметаме како два нови трансфери...

Имаше и Шпекулација за Цана од Марсеј, но подалеку сме од него...
OK!
Ako ja bi pravel tim ondak bi go sitnal Adebajor i bi go kupil Gomis. Za odbrana ni fali nekoj ko Mika Ricards i normalno jakive igraci nema da gi zadrzime ako ne dojde nekoja dzvezda ko Riberi na pr. Pa vreme e da se odvrze keseto za da se stignat drugive i da se obezbedi titulata

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Да да...во право си...Али јас мислам дека Адебајор ке остане(не дека сакам), али мислам дека ке има повеке мотиви да игра и да докаже дека неправдено сме го осудувале...Вермален е играч кој можеби наликува на Мика Ричардс, брз, стабилен и не многу висок....Кој се надевам дека ке ни послужи...

Иначе ако си оди Адебајор...тогаш најверојатно ке го земиме Чамак од Бордо, како што во повеке наврати кажа Венгер...

Останува да видиме :oeoeoe:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Aбе браќа уживајте.... Аде е на работ од АУТ!
Еве сега ме насмеаа и овие од Шпиц
Кај нели пишуваше 20 + Фламини сега овие нашиве македонска работа... 23 милиона евра плус Фламини.... ова па ако е вистина би бил најсреќен на свет .... а знаеме и самите дека не успеаа со Џеко а тој изјави сега дека и ќе продолжува договор... па... Чамак ваљда е пред прагот на потпис со нас.... повеќе би сакал некој друг да дојде по искусен и Не би сакал Гомис...подобро е Чамак отколку тој...зашто во него глеам ИСТ Адебајор...играч за 1 2 сезони ... ништо повеќе :nesum:
Ама Чамак сега за сега не е таа класа но за 1 2 години ќе биде подобар од Адебајор....
и Секако дека Мика Ричардз сакам и од секад сум сакал да го видам во Арсенал ама дали ќе се исполни тоа некогаш незнаеме.... сега важното е да дојде Мело или пак Фламини ... и да се земе во овој случај напаѓач :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Ja mislam deka Juve ke go lapne Samak. A posto ni e pisano samo Francuzi da kupuvame ne e los i onoj so bese od Tuluz Zinjak mi se cini se vikase. Idealna e zamena za Adebajor. A toa so pisuvalo u spic ZIVA GLUPOST

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Верувај ми дека Чамак не го зема никој ако сака Венгер да го земе зашто лично си изјави(има 2 3 сртр. поназад) дека у случај Аде лета , иде Чамак:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Добро бе Ганер, еднаш не било важно, сега било важно за Мело...дај одлучисе :)))

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Зошто некако годинава осеќам дека можеби само би била малце подобра од претходната.. ништо повеќе. Засилувања, млади играчи.. млади, млади. Не гледам леб од целава ситуација, освен пунење на буџетот.

Можеби грешам, дај боже.

Т

Топџија

Гостин
Зашто сте бе толку песимистични мајку му. Лани цела сезона ни беа повредени Росицки и Едуардо, ај и сезонава може нема којзнае што да изиграат али добро е да се фит барем пола сезона. Исто така ни беа повредени Фабрегас и Волкот на по 3-4 месеци во кој период ги изгубивме сите шанси за титула.Па кој било тим да се соочи со повреди на вака клучни фудбалери да го видам до кај ќе стигне. На полусезона го добивме Аршавин и живнаа малце работите али беше прекасно. Еве земавме дефанзивец, веројатно ќе земеме и ДМ и доста е.
Погледнете го тимот и замислете како ќе играме ако се повеќето во добра форма, какви се не формации можат да се склопат со вака прилагодливи фудбалери, оди нека ни ја прочита некој формацијата и тактиката. Еден квалитетен деструктивец да земеме (дали Мело или сеедно кој) и јас сум сигурен дека три пати подобра сезона ќе имаме од ланската.

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
Зашто сте бе толку песимистични мајку му. Лани цела сезона ни беа повредени Росицки и Едуардо, ај и сезонава може нема којзнае што да изиграат али добро е да се фит барем пола сезона. Исто така ни беа повредени Фабрегас и Волкот на по 3-4 месеци во кој период ги изгубивме сите шанси за титула.Па кој било тим да се соочи со повреди на вака клучни фудбалери да го видам до кај ќе стигне. На полусезона го добивме Аршавин и живнаа малце работите али беше прекасно. Еве земавме дефанзивец, веројатно ќе земеме и ДМ и доста е.
Погледнете го тимот и замислете како ќе играме ако се повеќето во добра форма, какви се не формации можат да се склопат со вака прилагодливи фудбалери, оди нека ни ја прочита некој формацијата и тактиката. Еден квалитетен деструктивец да земеме (дали Мело или сеедно кој) и јас сум сигурен дека три пати подобра сезона ќе имаме од ланската.
Така е....во право си....

Јас сум најголем оптимист за оваа сезона...И ако пак се разочарам...тогаш....не знам...

Не знам дали ке можам да прежалам.........

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Така е....во право си....

Јас сум најголем оптимист за оваа сезона...И ако пак се разочарам...тогаш....не знам...

Не знам дали ке можам да прежалам.........
Нема да има потреба....сезонава иаме барем една титула :pipi: и уште едно финале или 2ро место.... :smir:
тоа МИНИМУМ...ајде само еден Дм да дојде и ако и Шпиц дојде ќе видиме дали е тоа ... Млади ... и песимистички ...:helou:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
И за вас Чамак е подобар играч од Адебајор? Играч кој 7 сезони нема дадено 60 гола. Играч кој во 250 натпревари има дадено 58 гола. И тоа во Француското првенство. :jaj:
Запазете до 2-ра минута на видеово, и се ќе ви биде јасно. :smir:

А и Цана/Кана>Мело? :pos2::pos2::pos2: Браво бе ганер4лајф...интересно е што имаш став, ама ставот ти е како на 10 годишно дете, ебаго(Трезеге, Христов, Чамак, Кана, Фреди Аду...)

А и за "дискусијата" од пред една недела, дали Баерн некогаш имал подобри играчи од Анри, Фабрегас и Аршавин,...ме оставивте без зборови, секоја чест :cuc::cuc:

BTW worca се врати :icon_lol: :icon_lol:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Не почнувај дискусија, кога си свесен дека неможеш да ја водиш.

Капацитетот ти е толку, да тресеш глупости. Барем напредувај малце, пробај да не бидеш барем 2 недели на бан.:smir:

*Ај сеа испцујме. :tv:

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Не почнувај дискусија, кога си свесен дека неможеш да ја водиш.

Капацитетот ти е толку, да тресеш глупости. Барем напредувај малце, пробај да не бидеш барем 2 недели на бан.:smir:

*Ај сеа испцујме. :tv:
Кога човек останува без зборови, ништо друго не му преостанува освен да си ваде алиби.

А и јас форумов не го сфаќам сериозно како тебе и не пробувам да бидам тоа што не сум. И да го сфаќав сериозно форумов, немаше да му речам на Дим4е да го напише постов, кога веќе однапред го знаев исходотод него. А и секако наскоро ќе го бришам профилот, бидејќи на форумов се накотија доста кретеноиди.

И да, не сум паразит ко worca, па да правам потези за кои многу лесно можам да добијам перманентен бан:
...Некои се неуништливи, колку и другите да сакаат.... Прв и последен пост на овој форум....

Поздрав до сите мои подржувачи....

Ајт сега чаосче :salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom