Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво... браавооо... нека праи само чистки... ЕБУЕ несмее да си замине од тимов беееееееееееее :tapp::tapp::tapp::tapp:
Дај овој не му е лесно више не се замарам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Пи*ка му матер .... секад сум го поддржувал...но ова ако се деси...Ебуе да го напушти нашиот тим... па и Галас донекаде.... многу ќе го замрзам и ќе го пцујам вистина нема више да се трпи тоа.... иста песна ко лани ха?
Браво
еве и вака да се изјаснам... :bravo::bravo:

И јас мислам така...ама не вервам како што кажав дека Ебуе ке си оди...Можеби само Галас...Но исто така не верувам дека Ебуе ке игра некоја посериозна улога во тимот за наредната сезона....

И не се палете толку...Ова се само шпеклуации....И Венгер најдобро знае кој му треба а кој не...ако вика дека не му треба Ебуе тогаш така и е ....Јас сум зад него...Тој знае дека ние чекаме троеј веке 5 години, и дека ако мисли дека со тој потег можи да ни донесе титула тогаш...Го подржувам...Но уште една година без трофеј... Не знам дали ке можам да му простам....

:pos2: Го поддржуваш, но кога ќе го направи тоа.... и ќе падне Арсенал уште подоле... ќе видам тоаш ќе искочи ... никој не му простуе...:toe:

И официјално опцијата Бери веќе не е возможна летово.

http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagegid={DBD12D53-8346-431D-A04F-5D0F8664DE80}&newsid=6633718

А баш сакав да го видам во црвено-белиот дрес.:toe:

И официјално опцијата Бери веќе не е возможна летово.

http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagegid={DBD12D53-8346-431D-A04F-5D0F8664DE80}&newsid=6633718

А баш сакав да го видам во црвено-белиот дрес.:toe:
Ау слепец е овој бери бе жими се, а и плус колку галама се дигна за него и на крај за 12 милиони го дадоа...:tapp:..лично никогаш не го сакав во нашиот тим.
Само не ми е јасно што ке му смени играњето во Манчестер сити кога и во астон вила се бореше за куп уефа а и сега пак ке се бори за куп на уефа , многу глупав потег али очигледно платата играла голема улога.

Ау слепец е овој бери бе жими се, а и плус колку галама се дигна за него и на крај за 12 милиони го дадоа...:tapp:..лично никогаш не го сакав во нашиот тим.
Само не ми е јасно што ке му смени играњето во Манчестер сити кога и во астон вила се бореше за куп уефа а и сега пак ке се бори за куп на уефа , многу глупав потег али очигледно платата играла голема улога.

Дефинитивно е платата во прашање пошо натпреварувачки се уназади малце. Вила за разлика од Сити ќе игра УЕФА.

Ајде има и други риби во морето, ваљда ќе земеме и уште поквалитетен играч.

Дефинитивно е платата во прашање пошо натпреварувачки се уназади малце. Вила за разлика од Сити ќе игра УЕФА.

Ајде има и други риби во морето, ваљда ќе земеме и уште поквалитетен играч.
Токму така , многу јасно дека има многу поквалитетни играчи од платеников бери на кој предизвикот во кариерата не му е да освои нешто туку да се наполни со пари...:uvo::uvo:

:pos2::pos2:Не одбил за Манчестер Сити.... аах...тие пари ццц
:) тоа е... повеќе среќа со следечи играч на листа ... Хангеланд и Лескот :helou:

Eдит : Венгер е на ред да одлучи дали сериозно го посакува Матуиди во својот состав откако еднаш минатата сезона не го повика... играч кој има само 22 години...но веќе стекнато искуство...
еве ја и изјавата на Матуиди :
“I asked myself questions at the end of August after Arsenal showed their interest,” he said in The Sun.

“An opportunity to join them is not something ordinary. It gives you great self-esteem, it is Arsenal.”

Што ќе одлучи Венгер...одлучи... само не сум сигурен дали ни е толку потребен сега 22 годишњак во тимот....

:pos2::pos2:Не одбил за Манчестер Сити.... аах...тие пари ццц
:) тоа е... повеќе среќа со следечи играч на листа ... Хангеланд и Лескот :helou:

Па види дали не одбил.. нема да дознаеме, пошо само челните луѓе на Арсенал знаат за тоа. Искрено мислам дека воопшто и не сме испратиле понуда до него, пошо ако имаше барем уште една сериозно заинтересирана странка ќе се оддолговлечеше трансферот и ќе се шпекулираше околу тоа на големо.

За жал... кај нас трансфер ... на 1 септември се склучува :jaj:
тоа е ... и така ќе си останеме :pos2:

Same old Adams... секогаш е во право. :toe:

Адамс: Бордот на Арсенал не му дава финансиска поддршка на Венгер

venger-i-adams.jpg

(дали ќе дојдат овие времиња пак...)

Адамс смета дека клубот не му овозможува доволна финансиска поддршка на Арсен Венгер. "Луѓето од бордот и фановите сакаат повеќе" - вели Тони Адамс.
"Но не можат да го поддржат со финансии да го стори тоа. Не му одобруваат доволно средства. Мислам дека Арсенал и нема некои финансии".
"Не знам кој е, но мислам дека во бордот има некој кој не е фан на Арсен. Не знам кој е, но така слушнав".

Tони Адамс не верува дека Арсенал ќе напредува следната сезона во Премиер лигата.
"Фановите сега имаат високи стандарди. Се сеќавам кога прв пат влегов во тимот, изгубивме 4-0 на Мејн Роуд и фановите танцуваа".
"Тие не очекуваа многу. Но сега очекуваат многу. Тие плачат по искуство, фановите не се глупави, знаат дека на тимот му е потребно искуство во средниот ред и одбраната".
"Арсен го знае тоа, не е и тој глупав. Но кажете ми фудбалер кој би можел да се купи со парите кои тие ги имаат. Тоа е нереално" - заврши Адамс.

извор

Same old Adams... секогаш е во право. :toe:

Адамс: Бордот на Арсенал не му дава финансиска поддршка на Венгер
venger-i-adams.jpg

(дали ќе дојдат овие времиња пак...)

Адамс смета дека клубот не му овозможува доволна финансиска поддршка на Арсен Венгер. "Луѓето од бордот и фановите сакаат повеќе" - вели Тони Адамс.
"Но не можат да го поддржат со финансии да го стори тоа.
Не му одобруваат доволно средства. Мислам дека Арсенал и нема некои финансии".
"Не знам кој е, но мислам дека во бордот има некој кој не е фан на Арсен. Не знам кој е, но така слушнав".

Tони Адамс не верува дека Арсенал ќе напредува следната сезона во Премиер лигата.
"Фановите сега имаат високи стандарди. Се сеќавам кога прв пат влегов во тимот, изгубивме 4-0 на Мејн Роуд и фановите танцуваа".
"Тие не очекуваа многу. Но сега очекуваат многу. Тие плачат по искуство,
фановите не се глупави, знаат дека на тимот му е потребно искуство во средниот ред и одбраната".
"Арсен го знае тоа, не е и тој глупав. Но кажете ми фудбалер кој би можел да се купи со парите кои тие ги имаат. Тоа е нереално" - заврши Адамс.

извор

Ова кажува многу и кажува за тоа дека и дирекцијата има вина во тоа дека ние немаме титула...Сигурно има некој кој става пречки на се ова...Како што кажува Адамс, сигурно знае повеке чоекот од нас....Мислам дека Нина, Венгер, Рајс и Вуд се оние кои се за Арсенал да освојува титули и се друго...Оти и во двет биграфии на Венгер тој ги спомнува како негови многу блиску пријатели и соработници, а особено овој нашиот веке екс потпредсетадел, Дин....

Секако дека може.... има нешто што у средината неможе наш играч да игра?
Па Венгер ги преправи сите позиции на играчите од нивното доаѓање во тимов :pos2:
Тоа е супер за ако ни треба алтернатива... но мора да се има стандарден ДМ .... неможе само Насри и Сонг да играат тука :helou:

Маме ќе им ебе Венгер на играчиве, од златен офанзивен играч, Дифенс мидфилдер ќе игра... за греота.

Ја би за Аршавин ДМ, нема потреба од фрлање пари „без веза“.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom