Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Напуштањето на трибините предвреме за жал е честа појава на Емирати. Еве вчера изгубивме, па донекаде и да разберам. Ама многу често се случува кога водиме со сигурна разлика од 2-3 гола, на 5-10 минути до крај, стадионот пак да се празни. Наместо да го почекаат крајот и да ги наградат играчите со аплауз како што заслужуваат, тие гитла.
Едноставно наконтените Лондончани не сакаат да се гужваат, па со време си одат да не ги фати гужва на паркинг. МАРШ за таквите од стадионот.:angry3:

Ednostavno treba da gi razberete. 4-5 godini bez titula, cela sezona Arsenal ne pokaza ni pola od igrata sto ja imase predhodno samo na momenti igraa kako sto treba. Wenger znaese deka nema tim sposoben za tituli i pak ne napravi nisto vo vrska so toa tuku gi prodade i tie sto bea stolb vo timot. Epa sto ocekuvate fanovite da sedat do kraj i da gledaat? Mora nekako da se iskaze nezadovostvoto a ova bese samo mal nacin.

Чичко Венгер уште еднаш не увери како он располага. По завршување на мечот во Манчестер со неговата изјава дека ќе видиме нов Арсенал и деќа ќе ги исправиме грешките ... Океј некој му поверуваа, но вчера после мечот, за Арсенал.ком изјави дека „исходот се знаел уште пред да почне мечот“.
Секоја чест Балтазар, али народот не пие нафта!

Работава од што е дојдена преку куроф со извинење дојде до луѓето да си ги одзимаат животите, така да нека тури малце прс на глава! Да види дали стварно е толку јак колку што се замислува, или е у некој бед филм!
Немој да слушнам коментари од тоа, дека Арсенал играл со овие играчи играл со оние. Нема тука оправдание, едноставно нема! Арсенал е тим кој газдата може да му дозволи 50 60 милиони и да си се обезбеди комплетно.
Работите ги прави без редослед. Сакаш да бидеш врв во фудбалот, и да играш со деца на терен? да не купиш ниедно засилување на лето? па од ко ке статиш дека си гомно ќе купиш у Јануари? ма дај молимте, се се тое огромни грешки. Имаше една изјава пред година дена демек од што беше убеден дека ќе биде кој знае кои а не дека ќе се бориме за 5 место, дека да сме му суделе по крајот на сезоната.
И што сега е прашањето? Ништо. Балтазар продолжува со истото темпо, и јасно си даде дознање дека ни на лето нема да купува ништо.

Адебајор, Бентнер, Диаби, Денилсон, Сонг, Гибс, ништо од тоа! Пола на клупа пола на продажба!
Тоа што ќе им тргне на 5 наптревари, ви дава многу доста голема лажна слика верувајтеми.
А очекувајте кој добар ќе сака налето да остане во ваков тим, на Ван Перси му е преку курот... игра со дрво како партнер, 6 години нема трофеј, и ќе се молиме да остане.

Незнам, незнам...САМО ЕДНО ЗНАМ ДЕКА ВЕНГЕР ГО ЧЕКА БУРА! КАКО ЌЕ СИ СЕ СПРАВИ ОН СО ТОА, ЌЕ ПОКАЖЕ ВРЕМЕТО!

Се слагам со Кико, дека искуството е голем фактор за успехот во лига на шампиони, затоа бевме у брутално поразени.
Тоа беше дуел на Мушки и Дечиња ко што кажа Мали Евра. Срамота, брука, понижавање, но така е!

Нека почива во мир фанот на Арсенал!

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/article2414710.ece

ИДИ СИ КОПИЛЕ МАЈМУНСКО КРВТА ДА ТИ ЈА ЕБАМ ЈАС ТЕБЕ! ИДИ СИ! ГОМНО ЕДНО!

116ubrd.jpg

arsenal.com напиша:
“How am I going to pay them back? Make them win trophies. That’s what I am here for and I have to fight for that. Next season, 100 per cent, I am an Arsenal footballer.
Ех, Адебајор... И Анри имаше слични изјави па си отиде...

Се додека следната сезона не го видам него или некој друг моментален фудбалер во дрес на Арсенал, нема да верувам во ниедна изјава затоа што многу лесно фудбалерите ги менуваат изјавите.

После 1 Септември ќе се знае кој останал и кој дошол. А они нека даваат изјави за тираж на весниците и читаност на интернет порталите.

Ednostavno treba da gi razberete. 4-5 godini bez titula, cela sezona Arsenal ne pokaza ni pola od igrata sto ja imase predhodno samo na momenti igraa kako sto treba. Wenger znaese deka nema tim sposoben za tituli i pak ne napravi nisto vo vrska so toa tuku gi prodade i tie sto bea stolb vo timot. Epa sto ocekuvate fanovite da sedat do kraj i da gledaat? Mora nekako da se iskaze nezadovostvoto a ova bese samo mal nacin.

Не...тоа не е начин...никако... така нека напуштаат трибини туѓите фанови...нашите НЕ...:toe:
Може да се праи нешто заедничко од страна на сите фанови што се во англија...да се праат собири и такви слични работи...сепак не смее ко фан да си иде пред да заврши на Арсенал меч:smir:

Е на оваа изјава верувам, а не на некоја сумљива како претходната изјава што ја видов.
Зоки Арсенал ако толку си изнервиран, разочаран и ги понижуваш играчите и тренерот, почни бе да навиваш за друг тим!

Ми се свиѓа изјавава...и како тоа звучи...сакам да успееме следната сезона... мораме да купиме некој...и ќе можеме да успееме ... :smir:
А не само Аде...и Фабрегас кажа дека не си заминува од Арсенал...тоа уште повеќе ме радува...тоес многу повеќе...за Аде и парите за него ако Венгер беше попаметен со трансферите...ќе купеше некој подобар...:smir:
Сепак добро е да ги задржиме сите играчи...да ги воиграме што повеќе...и само уште еден ДМ и ЦБ да купиме и имаме убиствен тим.... тим кој ќе се конкурира за сите титули следната сезона....бар се надевам нема да ги губиме пак играчите ко минатата сезона:helou:

ЕДИТ : Бендтнер се извинува за “Доличното“ понашање синоќа...http://www.arsenal.com/news/news-archive/nicklas-bendtner-official-statement ... еве ја неговата изјава...прочитајте :)

"I love this club and was so disappointed to lose against Manchester United last night. Reaching a Champions League Final is one of my biggest dreams and getting knocked out was a massive blow. "However, no matter how disappointed I was, it does not excuse my behaviour later in the evening. I may be young but my actions were a poor error of judgment and something I deeply regret. I want to apologise to the Club and the fans for letting them and myself down.
"I cannot change the past but will learn from my mistakes. Tuesday night is behind me now and I want to use my energy to fully focus on our three remaining games this season, starting with Chelsea on Sunday."

Коло и Цеск дека го подржуваат Гибс.
Aде ја замолчи жутата штампа со оваа изјава.

Зоки,твојот Балтазар(незнам како не ти е срам и така да го викаш),ВЕНГЕР,човекот кој го направи Арсенал тим кој е еден меѓу најдобрите во светот..ако не го сакаш,иди протестирај да го избркат(лол).Каква бура го чека на Венгер бе?Да не сонуваш случано?И Венгер е кривецот што типот скренал и се обесил?:tapp:
Сите да се продадат,само твојот РвП да остане...па што повеќе изигра бе он од другите?Ама заборавив,ти само 2/3 играчи пратиш како играат во Арсенал,другите предвреме знаеш дека се запеза,освен кога ке дадат гол,немат никаков придонес за играта на тимот.

Идемо овако. Ќе пишам по кратки црти пошто неам живци за детално.

Добро си почнавме, Гибс ја усра работата и тоа е тоа. Да му ебам све живо, што да прам.

Адебајор покажа дека е најдобар напаѓач во светов, потполно ме восхитија зборовите на Тоше пред мечот и нормално како и секој пат Аде го оправдува очекувањето најдобриот напаѓач на денешницава.

Да не го заборавам исто така нашиот прекрасен тренер кој уште пред една недела рече дека ќе доминираме и ќе направиме неверојатна слика и доста различна од онаа мистериозната на Олд Трафорд. Нормално како и секогаш, in arsene we trust, па моравме да му поверуваме на неговите фантазиски реченици... кој сигурно идел на часови кај Чичко Балтазар.
Дозволи да бидеме посрамотени на Емирати, дозволи да Доминира Манчестер до крајот на целиот натпревар, дозволи да види цел свет каква брука сме на овој меч.

Друго што имам да кажам ... тоа е дека без Насри и Ван Перси ќе бидеме нула ама баш чиста нула, тие двајца едноставно ја оставаат душата на теренот. Јан Врајт имаше изјава како ретко кој го сака Арсенал во денешно време, освен Фабрегас никој не го спомна во неговото интервју. Сите се попалени по пари, од друга страна имаме дечиња кој на моменти им се врти во главата од слаломите на Роналдо.

Венгер исто така ми даде огромна надеж кога го видов Бентнер како се загрева ко некој шимпанзо и дека ќе влага во игра. Нема што да се праи, па и јас да се направам интересен ајде... IN ARSENE WE TRUST!

Сега очекувам некоја изјава од Венгер, која ке ме дрмне од столчево едноставно. Баш ама баш многу сакам сеа да го слушам, да видам и сега што ке се изнајаде бурек!

irony..

Дечки ова беше доказ, дека со вакви фудбалери ништо нема да прајме. Џабе се залажуваме меѓу себе, кога ако сакаш да си врв во фудбалот треба да имаш играчи со искуство, играчи кој ќе бидат константни, играчи што ќе го сакаат клубот, играчи што ќе го оставаат срцето на теренот.

Тоа е знак дека Венгер треба да се свести и дека дебело треба да отвори ќесето со пари пошто со неговите изјави го прави народот како нафта да пие. Мислам не сме глупи за некој работи да не ги разбереме, а верувам и Венгер нее само тешко кој му го сваќа филмот.

Многу сум незадоволен, ипак прав навивач си кога е најтешко . Солзи течеа, а по тоа сваќам колку всушност го сакам Арсенал и секогаш ќе навивам за овој тим.

Како за крај, нека им е честито финалето на Манчестер Јунајтед. Поздрав до сите нивни фанови.:smir:

Како прво Венгер нема никогаш да го овдрзе кесето оти не е таков тренер....Како второ Венгер со таја изјава мораше да ги охрабри играчите....Атмосфера каква што немало досега....Но грешките на Гибс и Алмуниа го направија своето....Ако бараме виновици и грешки, тие се...Но реакцијата на Венгер по првиот примен гол кажува многу, дека кога Гибс згреши тој не беше бесен....Тоа е цената на неискуството...

Не сум тажен, напротив сум срекен...Ке бев посрекен ако отидовме понатаму, но и поразите се составен дел од фудбалот...Сега Сер Алекс е поуспешен во мегусебните дуели...Како се врти топкаата??...Епа топка е...

Секоја чест за нив

E сега вака...Како прво секако дека после поразот тренерот е највиновен...Јас не го бранам?....Не не...ама во случајов факт е дека натпреварот доби надолна линија уште во 6 минута..Ти да се лизниш пред играч од Манчестер јунајтед, кој и да е...тоа е 99% гол па уште ако е во петтеметри...Што да направи Венгер во случајов за Гибс да не се лизни???...Чекам одговор...

Како второ Алмуниа го имаше наместено ѕидот многу лошо...Исто како Симан што го местеше....Така да тој е крив...за тоа...Ти да имаш само двајца или тројца колку и да се....во жив ѕид против најдобриот играч на светот, па и позицијата да е и 40 метри(како во случајов)...треба да си ненормален...Како да го спречи Венгер ова???...одговор...

Како трето...Можам да замислам како ни беше на сите нас, и на мене...а не на деца со просечна возраст од 22 години во полуфинале од ЛШ каде губат со 2-0 и каде треба да дадат 4 гола за да одат понатаму.....???...Што да направи Венгер за да го предвиде тоа??? Чекам одговор.... Можеби тој проба да ги мотивира на полувреме, ама тешко е....многу тешко...

Како и да е....верувам во тимот и горд сум на него...И каде и како и да игра ке навивам за него...

Kenyan Fan Commits Suicide After Arsenal’s Champions League Defeat.....R.I.P druze ...

Дејвид Бекам присутен на трибините на Емирати

Метју Фламини присутен на трибините на Емирати

Мајкал Џексон присутен на трибините на Емирати

Синот на поранешниот голман на Англиската репрезентација и на Стоук сити, Бенкс, синока пријави дека има бомба во ВИП делот на Емирати....Синот кој го сметаја за негов наследник, не се покажа како најдобар голман, и моментално е трет голман на МК Донс во третата лига....Се верува дека тоа го направил бидејки бил под дејство на наркотици....Овој голман има преку 400 настапи во својата кариера...Она што е куризиотет за него е дека против него биле досудени 24 пенали и сите ги одбранил....

Дејвид Бекам присутен на трибините на Емирати

Метју Фламини присутен на трибините на Емирати

Мајкал Џексон присутен на трибините на Емирати

Синот на поранешниот голман на Англиската репрезентација и на Стоук сити, Бенкс, синока пријави дека има бомба во ВИП делот на Емирати....Синот кој го сметаја за негов наследник, не се покажа како најдобар голман, и моментално е трет голман на МК Донс во третата лига....Се верува дека тоа го направил бидејки бил под дејство на наркотици....Овој голман има преку 400 настапи во својата кариера...Она што е куризиотет за него е дека против него биле досудени 24 пенали и сите ги одбранил....
:nesvest::nesvest::nesvest: Сите пенали ги има одбрането...24 од 24 ваау.....:pos2::pos2: Кој Ѕвер...:smir:

10 Sun Barclays Premier League H Chelsea 16:00
16 Sat Barclays Premier League A Manchester United 12:45
24 Sun Barclays Premier League H Stoke City 16:00

Уште 3 натпревари,од кои 2 со големите ривали.Тешко дека ке стигнеме до третата позиција,па затоа мислам дека играчите нема да имаат некој поголем притисок,па ке покажат што знаат.
Очекувам да продолжи победничката серија во ПЛ:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom